murupolku logo/Juhlapalvelut/Pitopalvelu Nokia/Tilauskeittiö - Buen Gusto

Buen Gusto - pitopalvelua hyvällä maulla

Buen Gusto on Espanjaa ja tarkoittaa hyvää makua. Tilauskeittiö Buen Guston kohdalla lausahdus kattaa niin hyvän makuiset tuotteet, hyvät raaka-aineet, kuin hyvällä maulla suunnitellun ja esille laitetun menunkin.

Espanja välittyy muutenkin kevyen välimerellisessä menussa, sekä raikkaissa ja aidoista raaka-aineista valmistetuissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa.

Haluamme, että asiakas on enemmän kuin tyytyväinen.

Tilauskeittiö Buen Guston takana seisoo pitkän kokemuksen hotelli- ja ravintola-alalta omaava Elina Helenius. Emäntäkoulun ja Porvoon Hotelli- ja ravintolakoulun jälkeen Elina työskenteli mm. Tampereen tunnetuissa ravintoloissa (Tiiliholvi, El Toro, Ravintola Sorsapuiston Grilli). Yritysvieraiden kestitseminen ja kansainvälinen keittiö tulivat tutuiksi paperiteollisuudessa, Metsä-Serlan edustusklubilla. Mahtuupa mukaan viiden vuoden jakso Espanjassakin paikallisesta ruokakulttuurista vaikutteita imemässä.

Elinan Suomeen paluun taustalla oli kuitenkin halu laittaa pystyyn oma yritys. Omassa yrityksessä on vapaus tehdä asioita niin kuin itse kokee parhaaksi. Saa tehdä hyvää ruokaa ja parhaista raaka-aineista.

Ennen kaikkea saa tehdä sitä mitä asiakas haluaa, ja tehdä tämän onnelliseksi.

Palvelumme:

- pitopalvelu

- noutomyynti (erilaiset kakut ja leivonnaiset tilauksesta)

- kahvitukset

- tyky- ja koulutuspäivät

Tilauskeittiö - Buen Gusto, Nokia
Tilauskeittiö - Buen Gusto, Nokia
Tilauskeittiö - Buen Gusto, Nokia

Kokemuksia yrityksestä Tilauskeittiö - Buen Gusto

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.