Tietoverkko Fi Oy, Helsinki
Tietoverkko Fi Oy, Helsinki
Tietoverkko Fi Oy
Tietoverkko FI Oy
Y-tunnus:
2030873-1

Tietoverkko Fi Oy Helsinki

Tietoverkko FI Oy:n päätuotteet ovat ILMARI®-ilmoittautumisjärjestelmä tapahtumien hallintaan ja JALMARI-jäsenrekisteri. Kumpikin järjestelmä on heti käyttöönotettavissa ilman mitään asennuksia asiakkaan omille koneille. Sekä ILMARI®-ilmoittautumisjärjestelmä että JALMARI-jäsenrekisteri skaalautuvat tarpeesi mukaan; kymmenille, sadoille, tuhansille tai kymmenille tuhansille.

Tietoverkko FI Oy:n järjestelmät ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja edullisia. Ilmari-Ilmoittautumisjärjestelmän avulla hoidat helposti tapahtumajärjestelyt olipa kyseessä seminaari, kurssi, kilpailu, tyytyväisyyskysely, leiri tai oikeastaan mikä vain tiedonkeruu.. saat myös automaattisesti lähetettyä laskut ilmoittautuneille ja seurattua maksamista. Jäsenrekisteripuoli taas parantaa merkittävästi jäsenpalvelua, hoitaa hetkessä laskutuksen ja auttaa pitämään tiedot ajan tasalla - turvallisesti Suomessa sijaitsevalla palvelimella.

Asiakkaina on jo pitkään ollut kaupunkeja, kuntia, yrityksiä, yhteisöjä, liittoja ja seuroja. Tietoverkko FI Oy on toteuttanut myös räätälöityjä ratkaisuja. Tavoitteemme on olla hinta/laatusuhteeltaan paras ratkaisu olipa asiakkaana yritys, yhdistys, urheiluseura, liitto, kunta, tai kaupunki - koosta riippumatta.

ILMARI® ja JALMARI ovat myös integroitavissa useimpiin laskutusjärjestelmiin.

ILMARI® - monipuolinen ja helppokäyttöinen ilmoittautumisjärjestelmä ja jäsenrekisteri: Uinti, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, yleisurheilu, kuntoliikunta, koulutus, tapahtumat, tilaisuudet; Kunnat ja kaupungit, yritykset, yhteisöt, liitot, yhdistykset, seurat. Pyydä esittely: kerromme miten kokonaisratkaisu auttaisi juuri sinua!

Jäsenrekisteri, ilmoittautumisjärjestelmä ja käyttöpäiväkirja

ILMARI® on

luotettava Suomalainen ratkaisu tapahtumien hallintaan ja jäsenasioiden hoitoon - ilmoittautumisjärjestelmä ja jäsenrekisteri, joka voi hoitaa muutamassa minuutissa tuntien työn, Nyt myös uusi käyttöpäiväkirja valvonta-, huolto- ja korjauskohteiden sekä toimenpiteiden hallintaan..

Palveluun kuuluu aloituskoulutus sekä jatkuva puhelin/sähköpostituki.

Tietoverkko Fi Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Ilmari®, Jalmari Tm

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.