TietoAreena Oy - joustava asiantuntija

TietoAreena on turkulainen täyden palvelun tietotekniikkaliike. Toimimme pääosin Varsinais- Suomen alueella, mutta tarvittaessa olemme valmiit toimimaan siellä missä meitä tarvitset. Meidän vahvuuksiamme ovat joustavuus ja halu auttaa asiakkaitamme voittamaan tietotekniset ongelmat.

Myymme sekä huollamme tietokoneita, tulostimia, kassoja ja maksupäätteitä. Olemme myös Philips- ammattisanelulaitteiden jälleenmyyjä. Luonnollisesti valikoimiimme kuuluvat myös toimistotarvikkeet. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluu mm. ylläpitopalvelut sekä nettisivujen suunnittelu ja tekeminen.

Kysy lisää: 02 4129 200 !

Yrityksen tarina

TietoAreenan tarvina alkaa jo 1900- luvun puolesta välistä, tarkemmin vuodesta 1939. Silloin perustettiin Oy Konttorikone jonka seuraaja TietoAreena Oy on.

Vuodet vierivät ja tuotevalikoima laajeni kirjoitus- ja laskukoneista tulostimiin, tietokoneisiin, kassoihin ja maksupäätteisiin. Myös huoltopalveluja kehitettiin ohessa.

Vuonna 2002 perustettiin DataMasku, joka myöhemmin osti Oy Konttorikoneen. Näiden kahden yhdistyessä yhdeksi liikkeeksi vuonna 2009, syntyi TietoAreena. Hieman myöhemmin kesällä 2010 uusi omistaja Henri Jussila perusti TietoAreena Oy:n jatkaakseen näiden perinteikkäiden yritysten liiketoimintaa omana itsenäisenä yrittäjänään. Sillä tiellä ollaan edelleen. Halu kasvaa ja kehittyä on kova, tuotevalikoiman pysyessä suurinpiirtein samana ja huoltopalveluiden laajentuessa entistäkin nopeammaksi ja paremmin palvelevaksi. Ole osana tätä tarinaa ja poikkea käymään, saat varmasti hyvää ja mukavaa palvelua!

TietoAreena Oy, Turku
TietoAreena Oy, Turku
TietoAreena Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
09:00-16:30
To
09:00-16:30
Pe
09:00-16:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:30
Ti
09:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.