Tekstiilejä teollisuuden tarpeisiin Turussa

Teva-Team on turkulainen tekstiialan yritys, joka on erikoistunut urheilu-, ulkoilu- ja työvaatekankaisiin. Teva-Team tarjoaa 30-vuotisella kokemuksella kankaita ja muita tekstiilimateriaaleja vaatetus-, kenkä-, patja- sekä huonekaluteollisuudelle.

Teva-Team on perheyritys, jonka tarina on alkanut hyvistä verkostoista ja kumppaneista. Yrityksen tärkein voimavara on asiakkaat. Teva-Team on tukkuliike, joka tarjoaa ratkaisun kaiken kokoisten teollisuusasiakkaille. Kankaita käytetään niin huonekaluteollisuudessa kuin kodintekstiileissä sekä naisten ja miesten muodissa, unohtamatta kestävää työvaatetusta.

Teva Fabrics on yrityksen oma tuotemerkki, jonka kankaat valmistetaan yhteistyössä useiden laadukkaiden kangastehtaiden kanssa. Tuotevalikoima on monipuolinen, sisältäen muun muassa useita erilaisia kuminauhoja, tarranauhoja, patjan reunanauhoja, lippu- ja verhonauhoja, lankoja, vetoketjuja sekä tietysti erilaisia sekoite- ja puuvillakankaita. Teva-Team toimittaa myös palosuojattuja kankaita.

Tekstiilien tukkuliike Turussa

- Kankaat työvaatteisiin

- Tekstiilit huonekaluteollisuuteen

- Kankaat miesten ja naisten vaateteollisuuteen

- Laaja tuotevalikoima, myös vetoketjut, reunanauhat ym.

- Palosuojatut kankaat

Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Teva-Team Oy, Turku
Tuotemerkit
lifecycle, recycled, Amann Group, Gore, ISA, ISA TEXLIGHT, ISABOB, ISACORD, ISAMET, MercifilGD, META, Nc-tech, N-tech, N-tech CS, ONYX, Oxcel, sabaSoft, sabaTEX, Serafil, Silver-tech, Stongbond, Strongfil, Tenara, Texturan, XTREME-tech

Kokemuksia yrityksestä Teva-Team Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.