Laadukasta kulutustavaraa kaikkiin poraustöihin

TerraRoc toimittaa yli 30 vuoden kokemuksella tuotteet geotekniseen poraukseen. Tuotteemme valmistetaan Suomessa, Skotlannissa ja USA:ssa. Valtaosa valmistamistamme tuotteista viedään Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Aikaisemmin olemme toimineet mm. H&F drilling supplies, Rotex, Atlas Copco Rotex ja Epiroc Drilling tools yritysnimillä.
Erikoisalaamme ovat maaporaus, uppovasarat ja tutkimuskairaus. Valmistamme mm. iskunvaimentimia, kruunuja, pilotteja, avartimia, maakenkiä, uppovasaroita, yhdistelmävasaroita, kairauskruunuja sekä -avartimia, poraputkia ja kalastajia. Kauttamme saa myös lisä- ja voiteluaineita porauksiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Odex, Symmetrix, Elemex, Terranox ja Terracore.
Syyskuusta 2019 lähtien olemme toimineet Suomessa TerraRoc Finland Oy nimellä. Toimitilamme sijaitsevat Tampereella kolmenkulman alueella. Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Järjestämme asiakkaillemme mm. erilaisia koulutustapahtumia ja tarjoamme tukipalveluja työmaalle.
TerraRoc Finland Oy, Tampere

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.