Lähetä viesti
Lähetä viesti

TELEMAN Service Oy on vuonna 2012 perustettu matkapuhelin-, ict- ja konttorikonehuolto.

Olemme valtuutettu Samsung-huoltoliike. Korjaamme älypuhelimesi, älykellosi tai tablettisi takuutyönä. Saat meiltä myös alkuperäistarvikkeet sekä akut useimpiin puhelinmalleihin! Korjaamme myös muut mallit, kuten: (iPhone, Nokia, Microsoft, Sony, Huawei yms.). Voit toimittaa laitteesi meille helposti myös kirjelähetyksenä!

SAMSUNG-TAKUUHUOLTO

Huollamme Samsungin älylaitteet, kuten puhelimet, tabletit sekä älykellot takuuhuoltona. Huollamme laitteet takuupyyntönä ostopaikasta huolimatta. Tarjoamme laadukasta ja hyvää takuuhuoltoa ainoana Samsungin takuuhuoltona Pohjois-Suomessa.

Onko puhelimen näyttö rikki? Samsung – valtuutettuna huoltona laitteen takuu jatkuu, kun laite huolletaan meillä. Näytönvaihdon yhteydessä teemme valmistajan vaatimat laitetestit (tiiviystesti IP-luokitelluille laitteille, verkkotestit kaikille laitteille) laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme nopeaa näytönvaihtopalvelua puhelimille sekä tableteille. Näytönvaihdon yhteydessä voimme myös korjata takuunalaisia vikoja. Kun laite korjataan valtuutetussa takuuhuoltoliikkeessä, laitteen takuu jatkuu korjauksen jälkeen normaalisti.

PUHELINHUOLTO-KAIKKI MERKIT

Takuukorjaamme Samsungin (esim. Samsung Galaxy) puhelimet ja tabletit sekä muut älylaitteet. Kun korjautat laitteesi valtuutetussa korjaamossa, laitteen takuu jatkuu normaalisti. Korjaamme sekä huollamme myös muiden valmistajien puhelimia ja tabletteja takuun ulkopuolissa asioissa. Mm. näytönvaihto, lasin vaihto, USB-liittimen vaihto, kuulokkeen tai kaiuttimen vaihto, puhelimen puhdistus ja kastuneen puhelimen korjaus. Korjaamme muun muassa Nokian, Microsoft Lumia, LG (esim. LG G2, G3, G4), iPhone (iPhone 4, 4S, 5, 6, 6S), iPad, HTC ja Sony (Xperia, Aqua) -puhelimia. Kysy lisää tarvittaessa, sillä vastaamme kyselyihin mielellämme!

TABLETTIHUOLTO-KAIKKI MERKIT

Korjaamme myös eri valmistajien tabletteja. Ota yhteyttä niin voimme arvioida korjaustilannetta!

ICT- ja KONTTORIKONEHUOLTO

Tarjoamme atk- ja konttorikonehuoltoa. Korjaamme läppäreitä, tietokoneita, tulostimia ja muita konttorikonelaitteita. Tulostinhuoltoa Oulussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä niin voimme arvioida korjaustilannetta!

LÄHETÄ HUOLTOON

Voit toimittaa laitteesi meille myös kirjelähetyksenä!

Kirjoita osoitteeksi:

TELEMAN Service Oy

Kempeleentie 5

90400 Oulu

Pakkaa laitteesi esimerkiksi kuplamuovikirjekuoreen tai pieneen pahvilaatikkoon. Täytä ja tulosta oheinen lomake laitteen mukaan tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen: teleman

Takuuhuollot vain Samsungin mobiililaitteille! (Puhelimet, tabletit, älykellot)

Mikäli kyseessä on takuutyö liitä mukaan laitteen takuutodistus.

LISÄTARVIKKEET

Meiltä löydät myös laajan valikoiman lisätarvikkeita kännykälle ja tabletille. Suojakuoret, suojakotelot, akut, laturit, autotelineet, latauskuoret, langaton lataus yms. Meiltä löydät alkuperäiset valmistajien hyväksymät akut sekä laturit. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat Samsungin muistikortit, jotka on erityisesti suunniteltu kännykkä- ja tablettikäyttöön. Meiltä löydät laajan valikoiman Samsungin ja Nokian laitteiden akkuja ja lisävarusteita. Meiltä löytyy tarvikkeita myös muiden valmistajien malleihin. Tule liikeeseemme tutustumaan valikoimaamme!

RADIOPUHELINMYYNTI JA HUOLTO

Laitteiden myynti, huolto ja asennus.

TELEMAN Service Oy, Oulu
TELEMAN Service Oy, Oulu
TELEMAN Service Oy, Oulu
Tuotemerkit
Vertex, Motorola, iCOM, Samsung, Nokia, Microsoft Lumia, iPhone, iPad, Sony, HTC, LG, Asus, Acer, Axis

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä TELEMAN Service Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.