Teboil Leivonmäki on Myymälä, Kahvila-ravintola, Posti, Matkahuolto ja paljon muuta - tervetuloa!

Myymälässämme asioiminen on nopeaa ja vaivatonta. Meiltä löydät kaikki peruselintarvikkeet, kuten esim. maidot, leivät, levitteet, leivänpäälliset. Niin ikään saat meiltä kätevästi pakasteet ja säilykkeet. Myös vaikkapa juomat ja jäätelöt ovat hyvin edustettuina.

Meiltä saat myös paikallisten valmistajien tuotteet: Jukolan Juustot, Mäkiahon Juustolan leipäjuustot sekä Rutalahden Myllyn jauhot

Myymälästämme löydät myös hyvän, auton kaikki perustarpeet kattavan tarvikevalikoiman. Akut ja pyyhkijänsulat, kaikki laadukkaat Teboil moottoriöljyt, laajan valikoiman autokemikaaleja, ajovaloja, polttimoita, tulppia, sulakkeita ja paljon paljon muuta. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään vaikkapa löytämään juuri sinun autoosi tarkoitetut sulat tai akun.

Myös Veikkauksen arvat ja pelit kuuluvat valikoimaamme.

Kahvila-ravintola

Meillä et jää nälkäiseksi. Voit tulla ruokailemaan kotoisaan lounaspöytäämme joka päivä. Tarjolla on aina salaattipöytä, vähintään kaksi lämminruokavaihtoehtoa, keitto, leivät, juomat ja kahvi. Päivän lounasvaihtoehdot löydät kotisivuiltamme. À la carte-listaltamme voit valita syötävää aamusta iltamyöhään. Pikaista purtavaa saat vaikkapa maistuvista panineista.

Konseptiimme kuuluvat myös Rolls hampurilaiset ja ateriat. Rolls-valikoimasta ja hinnoista saat lisätietoa kotisivuiltamme.

Voit toki luonnollisesti poiketa myös kahville. Meillä niin Juhla Mokka -kahvi kuin leivonnaisetkin ovat aina tuoreita. Paistamme pullaa pitkin päivää taataksemme sinulle maittavan kahvihetken. Myös munkit valmistamme itse. Niin suolaista kuin makeaakin purtavaa löytyy.

Kysy myös tarjousta ryhmäruokailusta!

Posti ja Matkahuolto

Meiltä löydät Postin ja Matkahuollon pakettipalvelut. Aina aukioloaikojen mukaan.

Tarvitsetpa sitten isomman tai pienemmän paketin lähettämistä, meiltä löytyy ratkaisu!

Kauttamme myös pakkausmateriaalit, postimerkit ja postikortit.

Muut palvelut

Toimimme Leivonmäen Kansallispuiston infopisteenä.

Meiltä myös Leivonmäen kalastuskunnan kalastusalueen lupien myynti.

Meillä on tarjolla myös kokoustilat, joita voi varata omiin palaverehin, kokouksiin jne. Kysy lisää!

Teboil Joutsa Leivonmäki, Joutsa
Teboil Joutsa Leivonmäki, Joutsa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu