Varaa aika
Varaa aika

Moottoriajoneuvot, ajovarusteet, varaosat sekä huolto

Tarvikekeskuksella on kolme toimipistettä, Ranualla ja Rovaniemellä sekä Kemijärvellä. Ranualla Hillakulmassa yrityksellä on 2016 uudistetut n. 1200 m² myymälä-, korjaamo- ja toimistotilat. Rovaniemellä Saarenkylässä on 2012 uudistetut n. 2700 m² myymälä- ja korjaamotilat. Kemijärvelle avattiin vuonna 2015 uusi toimipiste, jossa on noin 850 m² myymälä- ja korjaamotilat.

Tarvikekeskus Kemijärvellä työskentelee 5 myymälässä, joista yksi pääasiassa konemyynnin parissa, huollossa työskentelee sen lisäksi vielä 2 henkilöä.

Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, Polaris ja Yamaha. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä.

Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset IKH työkalut ja traktoreiden varaosat sekä Kaha sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat.

Tarvikekeskus Oy on useana vuotena palkittu parhaana Yamaha-, Polaris-, Arctic Cat-, ja Honda- mönkijä- ja kelkkakauppiaana.

Huoltopalvelut

Sattuiko vahinko vai olisiko tarve kausihuollolle tai pienille säädöille? Meiltä huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin laitteisiin joita myymme.

Teemme Yamaha, Polaris, Honda, Arctic Cat sekä Husqvarna -merkkihuollot ja -takuukorjaukset mönkijöihin, moottorikelkkoihin, mopoihin, skoottereihin, moottoripyöriin, perämoottoreihin sekä moniin pienkoneisiin useiden vuosien kokemuksella.

Kysy myös muista huolloista! Ranualla teemme lisäksi autokorinkorjaukset, katsastushuollot ja sekä rengastyöt myös raskaalle kalustolle.

Kysy myös seuraavia huoltoja:

– määräaikais- ja kausihuollot

– iskunvaimentimien huollot ja säädöt

– lisävarusteiden asennukset

– katsastusremontit

Fixus-ketju

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Tilaa Tarvikekeskus Oy:n uutiskirje

Tilaa meiltä uutiskirje! Saat maksimissaan 10 sähköpostikirjettä kuukaudessa, määrä on sidoksissa kiinnostuksesi kohteisiin.

Linkkejä

www.husqvarna.com

www.polaris.fi

www.hondamonkijat.fi

www.yamaha-motor.eu

www.arcticcat.fi

www.turvallisetrenkaat.fi

www.parhaatrenkaat.fi

Tarvikekeskus Kemijärvi, Kemijärvi
Tarvikekeskus Kemijärvi, Kemijärvi
Tuotemerkit
KTM, Kawasaki, Buster, Palta, Suvi, Sweep, Jethwear, 509, Koivunen, IKH, Derbi, Arctic Cat, Brandt Polaris, Yamaha, Fixus, Duell, AllRight, Honda, Husqvarna, SYM, aprilia, Piaggio, Hankook, Aeolus, Bridgestone, Firestone

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.