murupolku logo/Liikennöinti/Taksi Vaasa/Tapio Lae Oy Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa
Tapio Lae Oy
Y-tunnus:
1075209-7

Täyden palvelun Lae

Tapio Lae Oy on vuonna 1984 perustettu henkilötilausliikenneyritys, joka korostaa kuljetuksissaan ja palveluissaan laatua, siisteyttä ja ylellisyyttä. Ammattitaitoinen palvelumme alkaa yhteydenotostasi ja jatkuu auton oven avauksella ja kuljettajan tervehdyksellä aina päätepysäkille asti, riippumatta siitä minne menet tai kuinka suurella joukolla!

Maakunnan parasta taksipalvelua, taksi 15

Hyvinvarustellut taksimme ovat vain puhelinsoiton päässä sinusta. Suuret 8 -paikkaiset taksimme palvelevat sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä riippumatta määränpäästä.

Kun tarvitset invataksia, ammattitaidoistaan ylpeät invataksinkuljettajamme palvelevat juuri sinua. Avustamme sinua myös auton ulkopuolella asioitpa sitten kaupassa, virastossa tai sukulaisten luona. Käytössämme on laadukkaita invatakseja sekä VIP-linja-auto pyörätuolin, hissin ja paarien kera.

Kauttamme myös Kela- ja Sote-taksit.

Lentokenttäkuljetukset

Oletko sinä tai vieraasi tulossa lennolla Vaasaan tai muuhun kaupunkiin? Kuljetamme tarpeesi mukaan sinut tai vieraasi hotelliin tai kotiin 24h. Kuljettajamme ovat saapuneiden lentojen aulassa vastassa, tarpeen vaatiessa nimikyltin kera, ohjaavat sinut oikeaan autoon ja auttavat matkatavaroidesi kanssa. Soita meille ja varaa kuljetus jo etukäteen!

Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa
Tapio Lae Oy Vaasa, Vaasa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite