Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Täyden palvelun Lae

Tapio Lae Oy on vuonna 1984 perustettu henkilötilausliikenneyritys, joka korostaa kuljetuksissaan ja palveluissaan laatua, siisteyttä ja ylellisyyttä. Kuljetuspalveluihimme kuuluu muun muassa tilausajo-, taksi-, yritys-, esteettömät ja oheispalvelut. Ammattitaitoinen palvelumme alkaa yhteydenotostasi ja jatkuu auton oven avauksella ja kuljettajan tervehdyksellä aina päätepysäkille asti, riippumatta siitä minne menet tai kuinka suurella joukolla!

Ota yhteyttä, me olemme juuri Sinua varten!

Matkapalvelut

Tapio Laelta löydät laadukkaat valmismatkat sekä kotimaan sisällä että ulkomaille. Valikoimaamme kuuluu muun muassa kesäteatteriretket parhaimpiin kesäteattereihin ympäri Suomea, messumatkat ajankohtaisille paikkakunnille ja ostosmatkat suurimpiin ostoskeskuksiin ja Ikeoihin. Ulkomailla käymme Venäjän Viipurissa ostoksilla, Viron Türissa kukkamatkalla, Pyhäjärven kylpylässä rentoutumassa tai muualla Euroopassa tutustumassa ja kokemassa.

Räätälöitkö ryhmällesi omaa matkaa? Suunnittelemme mielellämme matkoja myös juuri sinun ryhmääsi varten. Järjestämme teidän tarpeille soveltuvat hotellit, oppaat, ruokailut ja muun ohjelman.

Sopimuspalvelut

Sopimusasiakkaanamme automme on aina puhelinsoiton päässä sinusta. Keskittäessänne kuljetuksenne meille, saatte juuri teille tai teidän asiakkaille soveltuvat parhaimmat hinnat, kuljetukset, autot ja oheispalvelut sekä keskitetyn laskutuksen. Ota yhteyttä ja me kerromme lisää! Sopimuskuljetuksiimme kuuluu koulukuljetukset, yrityskuljetukset ja Kalliojärven tanssikuljetukset Vaasasta Isoonkyröön. Toimimme myös Hansel-valtionhallinnon sopimuskumppanina.

Tapio Lae Oy Taksit, Isokyrö
Tapio Lae Oy Taksit, Isokyrö
Tapio Lae Oy Taksit, Isokyrö
Tapio Lae Oy Taksit, Isokyrö
Tapio Lae Oy Taksit, Isokyrö

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
4.5
 / 5
(1)
Iris
17.10.2019
Aina saan palvelua, ei tarvitse odottaa.
Jokaiselle vuodenajalle Tavaratorilta löytyy tarvittavaa. Keväisin siemenet, taimet, ym. puutarhan tuotteet. Kesällä aurinkovoiteet, grillaus- ym. tarpeet. Auton ikkunapesunesteet, koiralle edullisesti luita, ym. ruokatarpeita. Kodin sisustukseen tarvittava. Ihan kaikkea. Kun jaksaa vai katella. Kiitos