murupolku logo/Teollisuuden palvelut/Vesileikkaus Tampere/Tampereen Vesileikkaus Oy

Vesileikkauspalvelua teollisuudelle ja Sinulle

Tampereen Vesileikkaus Oy:n erikoisalaa on levy- ja kappalemateriaalien tarkka muotoleikkaus. Meiltä saat monipuolista ja asiantuntevaa palvelua. Teollisuuden suunnittelijat, muotoilijat sekä valmistajat voivat hyödyntää vesileikkausta lukuisin eri tavoin.

Tampereen Vesileikkauksen asiakkaina on teollisuustuotantoa, mainos- ja messutuotantoa, rakennusteollisuutta sekä yksityisiä asiakkaita. Valmistamme tuotteita sekä sarjoina että yksittäiskappaleina. Takaamme asiakkaillemme nopean ja varman palvelun sekä korkean laadun.

Tampereen Vesileikkauksesta saat kohologot ja irtokirjaimet yritysten ja laitosten julkisivuille ja messuille. Meiltä saat rakennuksiisi mm. kylttejä, kilpiä sekä lattiakuviointeja.

Nykyaikaiset laitteemme soveltuvat lähes kaikkien levytuotteiden muotoiluun ja leikkaamiseen. Vesileikkausmenetelmällä voidaan työstää lähes kaikkia veteen liukenemattomia aineita. Vesisuihku on tarkka ja voimakas. 4000 barin painesuuttimien kautta levytuotteeseen kohdistuva CNC-ohjattu leikkaussuihku voittaa kiven, teräksen, titaanin ja muut metallit. Vesileikkausmenetelmä on silti hellävarainen aroille ja helposti naarmuuntuville pinnoille. Kovia materiaaleja työstettäessä vesisuhkuun sekoitetaan hiovia hiukkasia, jolloin työstämisaika nopeutuu.

Kysy lisää!

Tampereen Vesileikkaus Oy, Tampere
Tampereen Vesileikkaus Oy, Tampere
Tampereen Vesileikkaus Oy, Tampere
Tampereen Vesileikkaus Oy, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-16:00
Avoinna vielä 27min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Tampereen Vesileikkaus Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.