Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Ammattimaiset ja kustannustehokkaat tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaratkaisut yrityksille yli 30 vuoden kokemuksella

Tampereen Tietopalvelu on paikallinen henkilökohtaiseen palveluun panostava tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaratkaisuja tarjoava perheyritys.

Toimitamme kaiken kokoisille yrityksille Avaimet Käteen -periaatteella toimivat tulostin-, monitoimilaite- ja asiakirjahallinta- sekä esitystekniikkaratkaisut. Tarjoamme myös huoltopalvelut, laitteiden tarvitsemat varaosat ja tulostustarvikkeet vaivattomalla huoltosopimuksella.

Palvelemme yritysasiakkaita yli 30 vuoden kokemuksella Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä muualla Suomessa. Me olemme siellä, missä asiakkaammekin. Tavoitat meidät suorista puhelinnumeroista ilman hankalia Helpdesk-palveluita. Meille pitkät asiakassuhteet ja 100 % asiakastyytyväisyys ovat kaiken toiminnan lähtökohta. Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä ja tilaa toimistollesi tulostus- ja esitystekniikkaympäristön kartoitus veloituksetta!

Asiantunteva ja palveleva yritystulostuksen, asiakirjahallinnan ja esitystekniikan perheyritys jo vuodesta 1987

Tampereen Tietopalvelun toiminta juurtaa juurensa jo vuodesta 1987, jolloin toimistomme avasi ovensa tarkoituksenaan palvella yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti.

Nykyään palvelemme yrityksiä myös laajemmin ympäri Varsinais-Suomea, Uuttamaata, Pirkanmaata ja Suomea kokonaisuudessaan. Tampereen Tietopalvelu on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista yrityksistä.

Valikoimaamme kuuluu mm. pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme Sharpin ja Okin laadukkaita, innovatiivisia ja ympäristövastuullisia laitteita, joilla toimiston tulostus- ja asiakirjahallinnan sekä esitystekniikan tarpeet hoituvat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Tampereen Tietopalvelu, Tampere
Tampereen Tietopalvelu, Tampere
Tampereen Tietopalvelu, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Tampereen Tietopalvelu

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.