murupolku logo/Järjestöt/Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt Tampere/Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on perustettu vuonna 1961. Tampereen paikallisyhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten henkilöiden, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua toimialueellaan.

Toimintamuotoja ovat muun muassa harrastekurssit, leirit esim. ratsastusleirit erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Järjestämme myös monimuotoista vertaistukitoimintaa.

Tukiyhdistyksen toimisto ja kerhotilat sijaisevat Tampereella Onkiniemenkadulla. Voit lukea lisää meistä ja toiminnastamme verkkosivuiltamme, soittaa, tai tulla käymään toimistollamme sen auki ollessa.

Ratsastusleirit erityistukea tarvitseville

Ratsastusleirit eritysitukea tarvitseville. Lisätietoja voit tiedustella yhdistyksen toimistolta.

Lyhytaikaishoito

Tukiyhdistys järjestää viikonloppuleirejä omaishoidon tuen vapaiden järjestämiseksi. Viikonloppuleirit ovat lyhytaikaista ympärivuorokautista ja leirimuotoista tilapäishoitoa. Leireille on etusijalla omaishoidon tuen asiakkaat.

Vertaistukitoiminta

Erilaiset tapahtumat ja muu tukiyhdistyksen toiminta mahdollistaa vanhempien keskinäisen vertaistuen: esim. diskotoiminta on ollut jo vuosien ajan tärkeä vertaistukiryhmä mukana oleville vanhemmille.

Kokemuksia yrityksestä Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.