murupolku logo/LVI-työt/Lvi-alan työt Tampere/Tammer-Puhallin Oy
Varaa aika
Varaa aika

LVI-alan asiantuntijat palveluksessasi

Tamperelainen Tammer-Puhallin Oy on LVI-alan arvostettu toimija ja täyden palvelun LVI-ammattilainen. Toimialaamme ovat kaikki LVI-työt ilmalämpöpumppujen asennuksista kokonaisvaltaisiin LVI-urakointeihin. Olemme moderni ja kasvava yritys jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1997 saakka.

Rakennamme putkisto- ja lämmitysjärjestelmät sekä uudis- että saneerauskohteisiin vahvalla ammattitaidolla. Panostamme myös mutkattomaan ja sujuvaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Toteutamme kaikki työt aina asiakkaan laatuvaatimusten ja viranomaismääräyksien mukaisesti. Vuosien aikana Tammer-Puhallin on toteuttanut satoja urakoita. Kohteina on ollut mm. kerrostaloja, kouluja, päiväkoteja, kauppoja, rivitaloja, omakotitaloja ja teollisuushalleja.

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa teemme urakat myös kauempana. Toimisto ja verstaamme sijaitsevat Tampereen Nekalassa. Meiltä saat myös suunnittelupalvelun ja lämpöpumppuratkaisut.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Yrityksen tarina

Tamperelainen Tammer-Puhallin Oy on IV-alan arvostettu toimija, jonka toimialaa ovat kaikki IV-urakat, teemme myös KVR urakoita.

Rakennamme uudis- ja saneerauskohteisiin ilmanvaihtourakat ammattitaidolla ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Vuosien aikana Tammer-Puhallin on toteuttanut satoja urakoita ja kohteina on ollut mm. kerrostaloja, kouluja, päiväkoteja, kauppoja, rivitaloja, omakotitaloja ja teollisuushalleja.

Tammer-Puhallin on moderni ja kasvava yritys jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1997 saakka. Yrityksen enemmistön omistaa toimiva johto.

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella tarvittaessa myös kauempana. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Lahdesjärvellä osoitteessa Tietohallinnonkatu 17.

Pyrimme aina töissämme toteuttamaan laatuvaatimukset hyvän ja asiakasta tyydyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi sekä viranomaismääräyksien noudattamisen varmistamiseksi.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tammer-Puhallin Oy, Tampere