murupolku logo/Kirjanpito/Tilitoimisto Naantali/Taloustiimi Leana Ky
Taloustiimi Leana Ky
Taloustiimi Leana Ky
Y-tunnus:
2656701-3

Luotettavalla tiimityöllä tuloksia talouteen

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa kirjanpitäjää, taloushallinnon ammattilaista tai kattavia tilitoimistopalveluja?

Olemme Taloustiimi Leana, taitavan taloushallinnon sekä yksilöllisen palvelun tilitoimisto Naantalista.

Haluamme tuntea yrityksesi ja haluamme, että sinä tunnet kirjanpitäjäsi. Tiedät aina, keneltä saat apua. Uskomme, että vankka luottamussuhde sekä toimiva yhteistyö kantavat hedelmää vuosiksi eteenpäin. Pysyvät ja pitkäikäiset asiakkuudet ovat yrityksemme ydin ja ylpeys.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kattavat kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Kirjanpito on yrityksen perusvelvollisuus ja naantalilaisen tilitoimistomme suosituin palvelu. Hoidamme niin toiminimien, pienyritysten, osakeyhtiöiden kuin kansainvälistenkin toimijoiden kirjanpidon sekä siihen liittyvät viranomaisvelvoitteet, verotusasiat, konsultoinnit ja raportoinnit sekä muut tarvittavat tehtävät.

Taloustiimimme vahvuuksiin kuuluu myös laaja kirjanpidon ja eri toimialojen kokemuksemme. Palvelemme kaikkien toimialojen ja yritysmuotojen edustajia yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Ominta alaamme ovat yrittäjävetoiset pienyhtiöt. Erikoisosaamiseemme kuuluvat metsätalouden ja maatalouden kirjanpito- ja verotusasiat sekä yritys- että henkilöverotukseen liittyen, millä erotummekin monista Turun alueen tilitoimistoista.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta hoituu Taloustiimi Leanan toimesta yhtä perusteellisesti ja joustavasti kuin muutkin taloushallinnon tehtävämme. Palvelemme Naantalin toimistoltamme käsin niin Varsinais-Suomen yrityksiä kuin kansainvälisiä toimijoita. Sovimme aina palkanlaskennan ja palkkahallinnon palveluista yksilöllisesti. Hoidamme palkkojen tulorekisteri-ilmoitukset sähköisesti yrityksesi puolesta. Olipa toiveenasi pelkkä palkanlaskenta tai koko palkkahallinnon ulkoistaminen, me olemme valmiina toimimaan!

Taloustiimi Leana Ky, Naantali
Taloustiimi Leana Ky, Naantali
Taloustiimi Leana Ky, Naantali

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:30-16:00
Avoinna vielä 1h 35min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:30-16:00
Ti
08:30-16:00
Ke
08:30-16:00
To
08:30-16:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.