TaloTerveys Lajunen Oy Jyväskylä - VTT:n sertifioima rakennusterveysasiantuntija

TaloTerveys Lajunen Oy on vuonna 2009 perustettu yritys. Tutkimme ja ratkaisemme yksityisten, yritysten ja julkisten kohteiden sisäilmaongelmia koko Suomen alueella.

TaloTerveys Lajunen Oy on VTT:n sertifioima rakennusterveysasiantuntija, työterveyshuollon tekninen asiantuntija sekä FISE:n hyväksymä kosteusvaurion korjaussuunnittelija Jyväskylässä.

Kun terveyshaitta syntyy tai asumisviihtyisyys heikkenee, kyse ei aina välttämättä ole kosteusvauriosta. Esimerkiksi rakennustapa, väärin tehty korjausrakentaminen ja vierineet vuodet voivat olla osa moninaisia syitä ongelman kehittymisessä. Meillä on pätevyydet ja kokemus tutkia, mistä rakennusta ja terveyttä haittaavat pulmat johtuvat.

Tutustu toimintaamme ja ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi!

Kuntotutkimus

Teemme rakennusten kuntotutkimuksia, kun niiden epäillään aiheuttavan terveyshaittoja.

TaloTerveys Lajunen on VTT:n sertifioima rakennusterveysasiantuntija ja työterveyshuollon tekninen asiantuntija, joka toteuttaa rakennusten kuntotutkimus- ja korjaussuunnittelutyöt Jyväskylän sekä muun Suomen alueella. Olemme erikoistuneet sisäilmatutkimuksiin ja sisäilman heikon laadun ongelmien ratkaisuihin ollen FISE:n hyväksymä kosteusvaurion korjaussuunnittelija.

Lue lisää kotisivuiltamme.

Sisäilmatutkimus

Sisäilmaongelmiin on useita syitä – me selvitämme, mitä ne ovat.

Kosteusvaurioiden lisäksi sisäilmaongelmia voivat aiheuttaa puutteellinen ilmanvaihto ja rakenteista irtoavat pölyt ja kaasut sekä rakennusta ympäröivät tekijät. Sisäilmatutkimus selvittää sisäilmasta johtuvat haitat ja niiden syyt, tarvittaessa on tukeuduttava vielä näytteiden ottoon. Teemme tutkimuksia esim. koteihin, kouluihin, päiväkoteihin, taloyhtiöihin, yritystiloihin ja muihin kohteisiin tarpeen mukaan Jyväskylän sekä koko maan alueella.

Kysy apuamme, älä jää yksin ongelmasi kanssa ja varsinkaan liian pitkäksi aikaa! Meistä saat luotettavan, sinun puoliasi pitävän sisäilmaongelmien asiantuntijan. Kartoitamme jokaisen rakennuksen aina kokonaisuudessaan todella huolellisesti, mikä on tärkeää ongelman ratkaisemiseksi, koska haittatekijät voivat helpostikin juontaa juurensa monen pienen asian summaan.

Lue sisäilmatutkimuksesta lisää kotisivuiltamme.

Julkisivukorjaus

Patentoitu menetelmä julkisivujen ja kattojen suojaukseen, joka pitää rakennuksen kuivana

Me TaloTerveys Lajusessa olemme rakennusten kuntotutkimusten ja sisäilmaongelmien asiantuntijoita. Vuosien työn tuloksena olemme kehittäneet julkisivun korjausmenetelmän, joka estää veden tunkeutumisen rakenteisiin, mutta laskee vesihöyryn rakenteista ulos. Tällainen julkisivukorjaus ei muuta rakenteen ulkonäköä ja antaa sen hengittää. Menetelmä on herättänyt merkittävää kansainvälistä kiinnostusta.

Lisää julkisivukorjauksesta kotisivuillamme.

TaloTerveys Lajunen Oy, Jyväskylä
TaloTerveys Lajunen Oy, Jyväskylä
TaloTerveys Lajunen Oy, Jyväskylä

Kokemuksia yrityksestä TaloTerveys Lajunen Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.