Kommunikaatio ilman kielimuuria, tulkkaus ilman rajoja.

TalkToMe Tulkkauspalvelut on vuonna 2016 perustettu suomalainen yritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluu mm. perinteinen läsnäolotulkkaus, puhelintulkkaus sekä korkealaatuiset käännöspalvelut usealle eri kielelle. TalkToMe Tulkkauspalvelut tarjoaa ammattitaitoista tulkkaus- ja käännöspalveluita erilaisiin tilanteisiin viranomaisille ja yrityksille ympäri Suomea. Palveluitamme käyttävät tällä hetkellä mm. sairaalat, terveysasemat, sosiaalityötekijät, neuvolat ja vastaanottokeskukset ympäri Suomen. Olemme tavoitettavissa aina 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä, ja lupauksemme on tuottaa luotettavaa ja nopeaa palvelua. Siksi tulkkauspalvelumme on yksi Suomen nopeimmista, sillä tulkin saa puhelimen päähän alle kolmessa minuutissa. Meillä työskentelee yli 80 kielialan ammattilaista sinun tarpeitasi varten ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme kouluttautumalla ja rekrytoimalla ammattitaitoista työvoimaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai käy tutustumassa kotisivuillamme / Facebookissa.

Nopeus ja joustavuus

Olemme tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, ja lupaamme luotettavaa ja nopeaa palvelua. Otamme tilaukset vastaan sähköpostilla ja puhelimitse, ja toimitamme tulkin asiakkaan aikataulun mukaisesti. Meille lyhyt varoitusaika ei ole ongelma, sillä meille on tärkeää ratkaista asiat nopeasti ja tehokkaasti

Luotettava ja ihmisläheinen

Ihmiskontakti on meille erityisen tärkeä, koska ihminen viestii varmimmin juuri omalla äidinkielellään. Tulkimme ovat alansa ammattilaisia ja heitä sitoo vaitioolo- ja salassapitovelvollisuus. Tulkki on puolueeton monikielisen viestinnän ammattilainen, joka toimii eettisesti ammattisäännöstön mukaisesti. Tämä lisää osapuolten tasa-arvoa tärkeissä neuvotteluissa ja asiointitilanteissa.

Laaja kielivalikoima

Tulkkaamme suomen kielestä usealle eri kielelle. Suurin osa tulkeistamme on syntyperäisiä puhujia kuten myös ulkomailla asuneita kielenosaajia, jotka ymmärtävät molempia kulttuureja ja siten osaavat tulkita kaikki kielivivahteet. Laajan kielivalikoimamme ansiosta voit tilata meiltä harvinaisiakin kieliä. Kielivalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten kysy myös muiden kielten palveluista. Eniten meiltä tilatut kielet ovat arabia, dari, sorani, badini, farsi ja somali, mutta kielivalikoimaamme kuuluvat myös venäjä, englanti, ranska, espanja, ruotsi, puola, saksa, turkki, mandariinikiina sekä hieman harvinaisemmat kielet kuten amhara, azeri, bambara, korea, mandinka, punjabi, serbia, uiguuri, urdu ja wolof.

TalkToMe
TalkToMe
TalkToMe
TalkToMe

Kokemuksia yrityksestä TalkToMe

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.