Aktiivilomailijan paratiisi

Meillä Golden Resort Tahkolla on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus rauhallisella paikalla Tahkon golfkentän laidalla ja hiihtolatujen vieressä. Meillä on korkeatasoiset kokous- ja juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja erinomainen palvelu, jotka tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta onnistuneen. Löydät luotamme loistavat puitteet työhön, juhliin ja rentoutumiseen isommalla tai pienemmällä porukalla, perheen tai suvun kesken.

Tutustu kotisivuihimme ja pyydä tarjous unelmiesi lomasta tai juhlasta.

Tervetuloa!

Golf

Golden Resortin kruununjalokivi, Jan Sederholmin suunnittelema New Course aukeaa huviloiden etuovilta. Laatu, monipuolisuus ja maisema ovat kokonaisuus, joka täytyy itse kokea. Jo kaksi kertaa Suomen parhaaksi golfkentäksi valittu puistomainen Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle ja laskettelurinteille.

Hiihto

Tahkolla ylläpidät hiihtokuntoasi ennennäkemättömissä talvisissa maisemissa! Tahkon ja Nilsiän alueella suksilla pääsee lähestulkoon minne vain ja valaistut hiihtoladut kulkevat Golden Resort loma-alueen kautta. Normaalitalvena Tahkon alueen lähes 80 kilometrin latuverkosto avautuu marraskuun lopulla ja on huollettuna aina huhtikuulle asti. Ladut ulottuvat metsä- ja harjumaisemien lisäksi Tahkon ja Nilsiän palveluiden äärelle, sekä myös Syvärin jäälle, jonne jääladut tuovat noin 17 kilometriä lisää hiihdettävää. Valittavana on eri tasoisia ja -mittaisia reittejä, joiden varrella ulkoilijoita palvelee hyvä määrä taukopaikkoja, kahviloita ja ravintoloita.

Laskettelu

Tahkon monipuoliset rinteet ja hoidettu latuverkosto vetävät puoleensa joka talvi erittäin tyytyväistä hiihtokansaa aina junioreista senioreihin. Mukavasti ylös ja hilpeästi alas! Sukset ja laudat suihkivat ahkeraan Tahkon yhteensä 24 hyväkuntoisessa rinteessä. Golden Resort loma-alueen ja Tahkon rinteiden välillä liikennöi talviaikaan ilmainen skibussi, jolla pääset rinteeseen helposti!

Kuntosali

Golden Resortin päärakennuksen alakerrassa on myös kuntosali, jonka varustuksesta löytyvät viimeisen päälle olevat aerobiset laitteet, rautaa riittävästi ja erittäin korkealaatuiset venyttelylaitteet. Kaikki mitä haluat kompaktissa tilassa! Kuntosali on avoinna toukokuusta syyskuuhun.

Tilaussauna

Golden Resort päärakennuksen kaksi tilaussaunaa sopivat isollekin porukalle löylyttelyyn niin ulkoilu- kuin kokouspäivänkin päätteeksi.

Majoitus

Golden Resort huvilat tarjoavat loistavat puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden. Vaikka Tahko onkin aktiivilomailijan paratiisi, myös huvilassa lepääminen on Golden Resortissa sallittu ja mieluinen nautinto.

Häät ja juhlat

Golden Resortin monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja loistava palvelu takaavat onnistuneen tilaisuuden oli kyse sitten millaisesta tilaisuudesta tahansa. Golden Resortin kauniissa juhlatilassa onnistuvat ikimuistoiset juhlat jopa 250 vieraalle. Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymä avautuu vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ravintolasalin ulkoterassi tuo lisäksi mukavan lisätilan ja antaa mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin. Hyvään juhlaan kuuluu myös herkullinen tarjoilu, jonka voi valita juhlamenuistamme.

Me autamme teitä mielellämme kaikissa juhliisi liittyvissä järjestelyissä.

Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio
Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio
Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio
Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio
Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio
Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio
Tahko Chalet / Golden Resort, Kuopio

Kokemuksia yrityksestä Tahko Chalet / Golden Resort

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.