T. Sivén Oy - Korjaamme vanhaa ja rakennamme uutta

T. Sivén Oy on perheyritys, joka tunnetaan toiminta-alueellaan luotettavana kumppanina, kun on kyse niin kotitalouksien, kuntien, rakennusliikkeiden, isännöitsijätoimistojen tai kiinteistöyhtiöiden tilauksesta. Olemme toimineet alalla jo 40-luvulta saakka, joten meille eivät suuretkaan kohteet ole esteitä työn vastaanottamiselle. Olemme panostaneet osaamiseemme erityisesti maanrakentamisen, viherrakentamisen, leikki- ja liikuntapaikkojen rakentamisen sekä pihatöiden osalta.

Meille kannattaa aina olla yhteydessä, kun tarvitset nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista tekijää. Kotisivuillamme voit tutustua lisää palveluihimme.

Palveluihimme kuuluvat

- Viherrakentaminen: viheralueiden rakennus ja kunnostus sekä kausihoidot.

- Maanrakennuspalvelut: salaojitukset, kunnallistekniset kaivuut, betonityöt, talonpohjien kaivuut, maisemoinnit, maanpoistot ja massanvaihdot.

- Leikki- ja liikuntapaikkojen suunnittelu, toteutus, käyttöönotto, välineiden huolto ym. Olemme sertifioitu tarkastaja vuosien kokemuksella.

- Muut palvelut: Pihojen harjaus, törmäysautopalvelut, pölyntorjunta, lumityöt, trukkipalvelut, mullan ja kuorikatteiden toimitus sekä maa- ja kiviaineskuljetukset.

T. Sivén Oy, Tuusula
T. Sivén Oy, Tuusula
T. Sivén Oy, Tuusula

Kokemuksia yrityksestä T. Sivén Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.