murupolku logo/Järjestöt/Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt Helsinki/Suur-Helsingin Valkonauha ry/ Liisankoti

Tarjoamme ympärivuorokautista päihdehuollon asumispalvelua naisille, joiden mahdollisuudet itsenäiseen selviytymiseen ovat heikentyneet.

Naiset saavat meillä turvallisen ja kodinomaisen asumisympäristön, jossa on mahdollista edistää elämänhallintaa ja itsetuntemusta, jotta suhde itseen muuttuisi myönteisemmäksi ja päihdeongelma lievenisi.

Olemme erikoistuneet nais- ja ikäerityiseen päihdetyöhön ja korostamme erityisesti naisten päihdeongelmissa esiintyviä psykologisia ja kulttuurisia näkökulmia sekä lähisuhteiden merkitystä.

Asumisen tavoitteena voi olla yksilöllisistä toiveista ja edellytyksistä riippuen joko siirtyminen itsenäiseen asumiseen tai pitkäaikainen päihteetön asuminen yhteisössämme.

Kokemuksia yrityksestä Suur-Helsingin Valkonauha ry/ Liisankoti

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Markku
10.09.2020
Kokemukset. Kysin vääryydestä.
Menin pyytämään masennukseeni apua. En saanut . Sain Alts Heimeri tiaknoosin. Tämän teki Prohessori Hilkka Soininen. Olin täysin terve. Kesti 4 vuotta 4 kuukautta. . EXSOLEN lääkkeen syönti. Ilman aihetta. Paloi raahha 43000 euroa aivan turhaan. Johtaja Ylilääkäri Jorma Penttinen. Kuin tein hänelle valituksen osasto lääkäristä Päivi Hartikaisesta .Hän puolsi Päivi Hartikaista. Hartikainen kirjoitti, Että olen niin sairas ettei minulla ole kykyä ymmärtää sairauteni todellista tilaa. Kysi. Lääkäri Inka Hämynen yritti saada minut Niuvaan Pakkohoitoon .Ei onnistunut. Karkasin vartilalta. Sen jälkeen muistitutkimuksella. Sain Kysin. Selkä seinää vasten. Oli pakko antaa periksi. Eivät saaneet täysin Turmeltua loppu elämääni. Vaikka Osin Saivatkin. Minua eivät saaneet Niuvaan Pakko Hoitoon. Markku Kansanen