Vuokra-asuntoja Suomussalmella

Kiinteistö Oy Suomussalmen Vuokratalot on Suomussalmen kunnan vuonna 1997 perustama ja omistama kiinteistöosakeyhtiö, jonka tehtävänä on ylläpitää vuokra-asuntoja kunnan alueella. Yhtiöllä on 513 vuokra-asuntoa ja henkilökuntaamme kuuluu 5 kiinteistöalan ammattilaista.

Lisäksi hoidossamme on neljä kunnan suoraan omistamaa asunto-osakeyhtiötä ja Suomussalmen kirkonkylällä sijaitseva Kalevan Palvelutuvat.

Sinä, joka haluat tutustua kuntaamme, olemme valmiit tekemään kanssasi vuokrasopimuksen myös lyhyemmäksi ajaksi, esim. kalastajat marjastajat, retkeilijät ja metsästäjät.

Ekokunta Suomussalmi tarjoaa Sinulle ja perheellesi mahdollisuuden asua lähellä luontoa, kuitenkin palveluiden keskellä. Jos arvomaailmasi on muuttumassa luonnonläheisempään suuntaan, olemme täällä odottamassa Sinua ja perhettäsi.

Asunnon hakeminen

Helpoiten haet kotia sähköisellä asuntohakemuksella. Hakemuksen voit myös täyttää toimistollamme. Hakemuksen täytettyäsi olet mukana asukasvalinnoissamme ja voit saada asuntotarjouksia. Kotisivuiltamme löydät asuntoesittelyt ja pohjapiirrokset vuokrattavista asunnoistamme. Tutustu kohteisiin ja ryhdy uudeksi kodinhakijaksi.

Suomussalmen Vuokratalot Kiinteistö Oy, Suomussalmi

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Suomussalmen Vuokratalot Kiinteistö Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.