murupolku logo/Vakuutus/Vakuutuspalvelut/Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Mediavakuutus Oy
Y-tunnus:
2622674-5
Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Henkilö- ja yritysvakuutusten myynti luottamuksella!

Suomen Vakuutusasiamies tarjoaa vakuutukset henkilöasiakkaiden ja yritysten tarpeisiin edulliseen hintaan asiakkaan tarpeita kunnioittaen.

Edustamme seuraavia vakuutusyhtiöitä:

* Pohjola Vakuutus Oy

* OP-Henkivakuutus Oy

* Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Yrityksemme on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin, voit siis huoletta turvautua meihin. Olemme asiantunteva ja luotettava tekijä alalla, jonka kanssa on helppo asioida ja tavoitteena antaa parasta palvelua. Kauttamme saat vakuutuksen joka tarpeeseen.

PK-yritys, oletko harkinnut jakaa riskisi luotettavan kumppanin kanssa tai oletko harkitsemassa yrittäjyyttä tai perustamassa yritystä. Ole yhteydessä ja kartoitamme kaikki oleelliset tarpeesi turvataksesi yrityksesi mahdollisilta vahingoilta. Saat kauttani apua työeläkevakuutuksissa, yrityksen henkilövakuutuksissa, yrityksen omaisuuden, toiminnan ja ajoneuvovakuutuksissa.

Meillä on aito halu auttaa asiakkaitamme. Soita heti tai laita sähköpostilla yhteydenottopyyntö. Tavoitat meidät myös eri sosiaalisen median kautta. Voit myös siirtyä nettisivuillemme katsomaan lisää ja jätä yhteydenottopyyntö lomaketta käyttäen!

Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Vakuutusasiamies
Suomen Vakuutusasiamies
Tuotemerkit
Kybervakuutus, Tapaturmavakuutus, Metsävakuutus, Potilasvakuuutus, Autovakuutus, Matkatavaravakuutus, Matkustajavakuutus, Laiterikko, Vuototurva, Paloturva, Varkausturva, Rikosturva, Henkilökeskeytys, Yrityskeskeytys, Oikeusturva, Vastuuvakuutus, Omakotivakuutus, Kotivakuutus, Sporttiturva, Urheiluvakuutus, Urheilijan hoitoturva, Kiinteistövakuutus, Työkyvyttömyys, Päiväraha, Henkivakuutus, Hevosvakuutus, Kissavakuutus, Koiravakuutus, Tyel, Yel, Toimeentulovakuutus, Terveysvakuutus, OP, Pohjola Sairaala, Pohjola Vakuutus Oy, Terveysmestari, Osakasko, Isokasko, Kevytkasko, Superkasko

Aukioloajat

Su
10:00-16:00
Ma
09:30-20:00
Ti
09:00-20:30
Ke
09:00-20:30
To
10:00-20:30
Pe
09:00-20:00
La
10:00-16:00
Sovi aika mielellään etukäteen. Jos olen varattu, soitan takaisin.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Suomen Vakuutusasiamies

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.