Suomen Taloperustus Oy, Kempele
Suomen Taloperustus Oy, Kempele
Suomen Taloperustus Oy
Suomen taloperustus Oy
Y-tunnus:
2116922-7

Saumattomat ja kestävät talonperustukset

Suomen Taloperustus Oy:n erikoisosaamista ovat nopeat, saumattomat ja kestävät talonperustukset. Perustus valetaan paikan päällä erikoisvalmisteisiin muotteihin. Eristetyn kaluston ja lämmitetyn betonin avulla perustus voidaan tehdä ongelmitta myös talviaikaan.

Innovatiivinen Pohjois-Pohjanmaalla kehitetty työtapa nopeuttaa ja helpottaa rakentamista. Meidän valamamme kivijalan päälle voit rakentaa jo viikon kuluttua. Saumattomat talonperustukset ovat kauniita ja kestäviä.

Palvelemme sekä pienrakentajia että rakennusliikkeitä. Pääsääntöisesti toimimme Pohjois-Suomen alueella, mutta tarvittaessa lähdemme pidemmällekin.

Kun haluat talollesi hyvän ja kestävän perustuksen, valitse Suomen Taloperustus Oy:n toimittama saumaton, paikan päällä muotteihin valettu betoniperustus!

Yrityksille

Tarjoamme myös taloperustuksien tekemistä erilaisille rakennusliikkeille. Kalustomme ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla pystymme vastaamaan haastaviinkin projekteihin. Laadukas ja kestävä taloperustus luo vaadittavan pohjan koko rakentamisprojektille. Valamme betoniperustukset paikan päällä saumattomasti.

Teemme yhteistyötä rakennusyritysten kanssa mm. pientalojen (ok-talot, paritalot ja rivitalot) perustustöissä.

Suomen Taloperustus on luotettava kumppani rakennusalan ammattilaisille. Kysy tarjous!

Yksityisille

Kestävät talonperustukset säästää aikaa ja rahaa.

Oletko rakentamassa omaa kotia? Me autamme sinua hyvän ja kestävän perustuksen rakentamisessa esim. omakotitaloosi. Kun hyödynnät ammattilaisten avun erikoistöissä, säästät rakentamisen kokonaiskustannuksissa sekä hermoja että selvää rahaa. Rakentaminen pääsee vauhdikkaasti käyntiin, kun sokkeli valetaan paikan päällä.

Suomen Taloperustus Oy, Kempele
Suomen Taloperustus Oy, Kempele
Suomen Taloperustus Oy, Kempele