murupolku logo/Liikennöinti/Laivaliikenne, vesiliikenne Turku/Suomen Lauttaliikenne / Finferries
Suomen Lauttaliikenne / Finferries, Turku
Suomen Lauttaliikenne / Finferries, Turku
Suomen Lauttaliikenne / Finferries
Suomen Lauttaliikenne Oy
Y-tunnus:
2199546-5

Finferries hoitaa lautta ja yhteysalusliikennettä Suomessa yli 40 reitillä. Ylläpidettävät yhteydet vaihtelevat pienehköistä, suojaisista salmien ylityksistä vaativiin merimatkoihin: lyhyin lauttamatka on Kivimon väli Houtskärissä 159 metriä ja pisin matka yhteysaluksella kestää kaksi tuntia. (Finnö Korppoossa)

Suurin osa lauttaliikenteestä hoidetaan losseilla, joissa on rannalta toiselle kiinnitetty vaijeri. Losseja on monenkokoisia - pienimpien kannelle mahtuu kahdeksan henkilöautoa ja suurimpien yli 30 autoa. Lossia kuljettaa ammattilainen, joka vastaa ajosta ja rantautumisesta niin tyynessä vedessä kuin vesivirtojen, tuulien tai jäiden haitatessa liikennettä.

Toimimme keskellä herkkää luontoa ja haluamme pitää huolta yhteisestä ympäristöstämme. Pyrimme koko ajan entistäkin taloudellisempaan ja samalla vähemmän kuormittavaan ajotapaan, käytämme mahdollisimman puhtaita polttoaineita ja minimoimme melun ja päästöt. Parhaisiin tuloksiin pääsemme kuitenkin vasta silloin kun puhallamme kaikki yhteen hiileen - sammuta siis moottori odotusajaksi ja käytä hyväksesi lauttarantojen roskakoreja.

Suomen Lauttaliikenne / Finferries, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:00
Avoinna vielä 1h 19min
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.