Suomen Lämmitystieto Oy, Helsinki
Suomen Lämmitystieto Oy, Helsinki
Suomen Lämmitystieto Oy
Suomen Lämmitystieto Oy
Y-tunnus:
0529843-2

Suomen Lämmitystieto Oy

Suomen Lämmitystieto Oy järjestää koulutuksia lämmitysalan ammattilaisille ja myy materiaaleja lämmitysalalle.

Suomen Lämmitystieto Oy järjestää valmentavia kursseja öljylämmitys-, kaasuasennus- ja säiliötarkastusalan turvallisuuskokeeseen. Näistä kursseista löydät lisätietoa täältä. Näiden lisäksi on mahdollista saada yrityskohtaisia koulutuksia henkilökunnalle. Tällaiset koulutukset voidaan räätälöidä yrityksen aikataulujen ja tarpeiden mukaan. Myös puolueeton konsultaatio ja neuvontapalvelut asiakkaan tarpeen mukaan mm. ongelmatilanteissa kuuluvat SLT:lle.

Yritys julkaisee Lämmöllä-lehteä. Lämmöllä on öljylämmittäjien palvelulehti, joka jaetaan kolme kertaa vuodessa 140 000 öljylämmitteiseen kotitalouteen. Näkökulmana pientalossa asuvan öljylämmittäjän tarpeet: tietoa, vinkkejä, case-artikkeleita lämmitystekniikasta, laitteiden kunnossapidosta ja saneerauksesta, energiatehokkuuden parantamisesta, uusiutuvan energian hyödyntämisestä öljyn rinnalla sekä pientalon korjauksista ja kunnossapidosta.

Suomen Lämmitystieto Oy:n omistaa Lämmitysenergia Yhdistys ry. Yhdistys toimii Tukesin valtuuttamana henkilöarviointilaitoksena.

Kurssejamme ovat mm.

Nestekaasun käytönvalvoja kurssi, öljylämmitys- ja säiliöntarkastusalan vastuupätevyyskurssi ja kaasuasennusten vastuupätevyyskurssi.

Suomen Lämmitystieto Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Suomen Lämmitystieto Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.