murupolku logo/Autohuolto/Auton katsastus Tampere/Suomen Katsastusmies Oy
Varaa aika
Varaa aika

Meille voit tulla drive-in periaatteella

Suomen Katsastusmies Oy on aito suomalainen katsastusasema, kotipaikkana Tampere. Suomen Katsastusmies Oy on antanut katsastusalalle kasvot. Olemme ainoa katsastusasema Pirkanmaalla, jolla on asiakasystävälliset ja pitkät aukioloajat, jotta kaikilla on mahdollisuus tulla katsastamaan kun se itselle parhaiten sopii.

Toimimme Sellukatu 1:ssä ent. Vianorin tilassa. Katsastustoimintaan muutettu toimitila pelaa sujuvasti ja tehokkaasti. Halliin asennettiin neljä (4) ajoneuvonosturia ja meillä on 21 m kuilu raskaille ajoneuvoille. Tilojemme toimivuus, nykyaikaiset laitteet ja autoalan asiantuntevat ammattilaiset tekevät sujuvan katsastuspalvelun mahdolliseksi.

Työllistämme tällä hetkellä yhteensä 10 hyvää, asiantuntevaa ja motivoitunutta työntekijää. Meillä on ilo palvella.

Olemme erityisesti panostaneet asiakaspalveluun. Toimintatavoitteemme on, että henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti ja ystävällisesti sekä tekee sen aina tehokkaammin ja entistä paremmin.

Haluamme omalta osaltamme luoda autoilusta turvallista ja ympäristöystävällistä. Katsastuksen voi hoitaa meillä mukavasti ajanvarauksella tai drive-in periaatteella.

Katsastus

Liikenteen turvallisuuden kannalta on tärkeää, että puolueeton asiantuntija tarkastaa säännöllisesti ajoneuvojen teknisen kunnon. Määräaikaiskatsastuksessa tarkastetaan kaikki liikenneturvallisuuteen vaikuttavat teknilliset tekijät. Tarkastuskohteita ovat mm. jarrut, renkaat, ohjaus, hallintalaitteet, valot ja pakokaasupäästöt. Katsastusajan määräytymisen voit tarkistaa Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sivuilta.

Muutoskatsastus

Muutoskatsastus on ajoneuvon muutosten hyväksymiseksi ja rekisteriin merkittyjen tietojen muuttamiseksi tai täydentämiseksi suoritettava katsastus.

Suomen Katsastusmies Oy, Tampere
Suomen Katsastusmies Oy, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-20:00
La
09:00-14:00
Su
Suljettu
Ma
08:00-20:00
Ti
08:00-20:00
Ke
08:00-20:00
To
08:00-20:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Suomen Katsastusmies Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.