Suomen Ihosairaala Oy
Suomen Ihosairaala Oy
Y-tunnus:
2801520-4
Varaa aika
Varaa aika

Iholääkärien perustama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa iho-, allergia- ja sukupuolitauteihin

Varaa aika ihotautilääkärille Ihosairaala on iholääkärien perustama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa iho-, allergia- ja sukupuolitauteihin. Olemme täysin kotimainen lääkäriasema ja yksi suurimpia yksityisiä ihonhoidon yksiköitä Euroopassa. - Suomen 1. yksityinen ihosairaala - 30 lääkäriä - Yli 400 vuotta ihotautien hoitokokemusta - 15% Suomen iholääkäreistä saman katon alla

Kulttuurimme peruspilareita ovat yhteisöllisyys, arvostus ja syrjimättömyys. Olemme ihonhoidon kokonaisvaltainen huippuyksikkö, jonka toiminta-ajatus voidaan tiivistää kolmeen meille tärkeää arvoon: potilaiden arvostukseen, laatuajatteluun ja erikoistumiseen. Näistä koostuu myös lupauksemme potilaalle: tarjoamme parasta mahdollista ihotautien hoitoa kuunnellen ja välittäen.

Potilaiden arvostus Arvostamme potilaitamme, eikä mikään vaiva ole merkityksetön, jos se vaikuttaa ihmisen elämään. Kuunteleminen, ymmärtäminen ja potilaan aito kohtaaminen ovat laadukkaan hoidon kulmakivet, joihin lääkärimme ja henkilökuntamme ovat sitoutuneet.

Laatuajattelu Korkealaatuinen hoito ja kokonaisvaltainen palvelu ovat tärkeimmät valttimme. Tuomme yhteen ihosairauksiin erikoistuneet osaajat ja tarjoamme heille foorumin hoidon kehittämisen kannalta tärkeälle keskustelulle ja kehittämiselle. Uskomme laatuun ja erikoisosaajien yhteistyöhön, josta syntyy parasta mahdollista hoitoa, mielekäs työympäristö sekä edellytykset ammatilliselle kehitykselle.

Erikoistuminen Olemme Suomen suurin yksityinen iho- allergia- ja sukupuolitauteja hoitava lääkäriasema ja ihonhoidon osaamiskeskus. Koska keskitymme vain tähän, olemme siinä erityisen hyviä. Hoitomme perustuvat aina tutkittuihin hoitosuosituksiin ja asiantuntijoidemme joukossa on useita Käypä hoito -suositusten kirjoittajia sekä yliopistollisten sairaaloiden ylilääkäreitä.

Suomen Ihosairaala Oy, Helsinki