logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


Helsinki
/Suomen Ihosairaala Oy

Suomen Ihosairaala Oy

Salomonkatu 1 , 2. krs, 00100 Helsinki

Päätoimiala:

Lääkäri tai lääkärikeskus

profile-1
Soita: 010 419 2000Verkkosivusto

Iholääkärien perustama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa iho-, allergia- ja sukupuolitauteihin

Varaa aika ihotautilääkärille Ihosairaala on iholääkärien perustama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa iho-, allergia- ja sukupuolitauteihin. Olemme täysin kotimainen lääkäriasema ja yksi suurimpia yksityisiä ihonhoidon yksiköitä Euroopassa. - Suomen 1. yksityinen ihosairaala - 30 lääkäriä - Yli 400 vuotta ihotautien hoitokokemusta - 15% Suomen iholääkäreistä saman katon alla

Kulttuurimme peruspilareita ovat yhteisöllisyys, arvostus ja syrjimättömyys. Olemme ihonhoidon kokonaisvaltainen huippuyksikkö, jonka toiminta-ajatus voidaan tiivistää kolmeen meille tärkeää arvoon: potilaiden arvostukseen, laatuajatteluun ja erikoistumiseen. Näistä koostuu myös lupauksemme potilaalle: tarjoamme parasta mahdollista ihotautien hoitoa kuunnellen ja välittäen.

Potilaiden arvostus Arvostamme potilaitamme, eikä mikään vaiva ole merkityksetön, jos se vaikuttaa ihmisen elämään. Kuunteleminen, ymmärtäminen ja potilaan aito kohtaaminen ovat laadukkaan hoidon kulmakivet, joihin lääkärimme ja henkilökuntamme ovat sitoutuneet.

Laatuajattelu Korkealaatuinen hoito ja kokonaisvaltainen palvelu ovat tärkeimmät valttimme. Tuomme yhteen ihosairauksiin erikoistuneet osaajat ja tarjoamme heille foorumin hoidon kehittämisen kannalta tärkeälle keskustelulle ja kehittämiselle. Uskomme laatuun ja erikoisosaajien yhteistyöhön, josta syntyy parasta mahdollista hoitoa, mielekäs työympäristö sekä edellytykset ammatilliselle kehitykselle.

Erikoistuminen Olemme Suomen suurin yksityinen iho- allergia- ja sukupuolitauteja hoitava lääkäriasema ja ihonhoidon osaamiskeskus. Koska keskitymme vain tähän, olemme siinä erityisen hyviä. Hoitomme perustuvat aina tutkittuihin hoitosuosituksiin ja asiantuntijoidemme joukossa on useita Käypä hoito -suositusten kirjoittajia sekä yliopistollisten sairaaloiden ylilääkäreitä.


Palvelualue

Yrityksen sijainti
Helsinki

HelsinkiSalomonkatu 1 , 2. krs00100

Sijainti ja reitti

Salomonkatu 1 , 2. krs, 00100 Helsinki

60.17057924.93527
Katso reitti tähän osoitteeseenTilaa taksilogo

Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2022

4,2 milj.

Henkilöstö 2022

15

Enemmän taloustietoa

finder

Tietoa

Suomen Ihosairaala Oy

Päätoimiala: Lääkäri tai lääkärikeskus

Salomonkatu 1 , 2. krs, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 28015204

Puhelin: 010 419 2000

Email: asiakaspalvelu@ihosairaala.fi

www.ihosairaala.fi


Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta