Kiinteistövälitystä Jyväskylän alueella!

Asuntokaupassa on tärkeää myynnin nopea toteutuminen ja oikean asiakkaan löytäminen. Kiinteistömarkkinoilla on tulee löytää oikeat kumppanit. Me ollaan itseämme enemmän, koska kumppaniverkostomme on laaja, ja teemme tiivistä yhteistyötä monien toimijoiden kanssa. Kauttamme saat kontaktit esim. johtaviin rakennusliikkeisiin ja rahoittajiin sekä sisustusalan ammattilaisiin.

Toimimme Keski-Suomessa ja olemme sitoutuneet hyvän välitystavan mukaan tarjoamaan tehokasta, yksilöllistä palvelua huoimioiden asiakkaan elämäntilanteet. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä Väinönkadulla, jonne on helppo löytää ja järjestää tapaamiset.

Tutustu kotisivuillamme meihin lisää!

Asunnon myynti

Arvioimme kohteesi ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota ajoissa yhteyttä kiinteistönvälittäjään. Näin tapaaminen järjestyy arkesi kannalta parhaaseen aikaan.

Sijainti, alueen hintataso ja asunnon kunto

Hinnoittelussa huomioimme sijainnin ja alueen hintatason. Kokemus ja tieto ovat olennainen osa välittäjän ammattitaitoa.

Kohde on kokonaisuus ja välittäjä tuntee eri aikakausien rakennustekniikat ja -tyylit. Joskus arviointi vaatii etukäteen tehdyn kuntokartoituksen.

Asunnon ostaminen

Etsitkö uutta kotia? Kerro meille tarpeesi ja toiveesi niin autamme löytämään sinulle sopivan kodin. Välitämme sinusta ja kanssamme voit tehdä luotettavat ja turvalliset kaupat.

Suomala LKV:n Jaanan tarina

Pikkutyttönä pyysin äitiäni ostamaan House&Garden lehtiä, jotka olivat suuria aarteitani. Olen on pienestä pitäen rakastanut koteja ja piirtänyt intohimoisesti pohjaratkaisuja.

Jo vuosia sitten päätin, että jotain päivänä minusta tulee kiinteistönvälittäjä. Työt sisustamisen parissa ja elämä perheen kanssa on luonut hyvää pohjaa. Vuonna 2009 aloitin kiinteistönvälittäjänä ja vuonna 2014 perustin Jyväskylään Suomala LKV Oy:n.

Hienointa työssäni on saada yhdistää oma osaaminen ja kokemus - ja elää mukana ihmisten elämänvaiheissa ja olla mukana kun unelmista tulee totta. Nautin joka päivästä!

Suomala LKV Oy, Jyväskylä
Suomala LKV Oy, Jyväskylä
Suomala LKV Oy, Jyväskylä
Suomala LKV Oy, Jyväskylä

Kokemuksia yrityksestä Suomala LKV Oy

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Touko Tapiola
13.06.2020
Palvelu altis
Asiallinen ja kohta valmis korjaamaan ainakin minun kohdalla