Olemme asiakkaitamme varten

Meiltä lujitemuoviputkien toimitukset ja asennukset.

Toimitustemme laatu perustuu vankkaan kokemukseen, ISO 9001 -laatujärjestelmään, sekä ennen kaikkea haluumme edelleen parantaa asiakassuhteitamme onnistuneiden toimitusten myötä. Osoitukseksi tuotteidemme laadusta on Teknillinen tarkastuskeskus sertifioinut Sulmu Oy:n (arviointitodistus n:o 536A/ 214/96) valmistamaan lujitemuovisia painesäiliöitä ja putkistoja käyttöarvojen ollessa enintään:

- käyttöpaine 25 bar

- käyttölämpötila +180 °C

Projektitoimitusten lisäksi toimipisteemme palvelevat teitä:

- Pikakorjauksissa ympäri vuorokauden

- Vuosihuolloissa

- Kunnon määrityksissä

Valmistusyksikkömme sijaitsee Imatralla.

Varastomme palvelevat teitä Imatralla ja Oulussa.

Ota yhteyttä kysyäksesi tai katso lisää kotisivuiltamme!

Avaimet käteen

Meillä on kokemus, taito ja kapasiteetti toimittaa ja asentaa tarvitsemanne lujitemuovista valmistettavat laitteet kuten:

- putkistot

- säiliöt

- savupiiput ja -kanavat

- savukaasu- tms. pesurit

- huuvat

Tuotteiden kemikaaleille alttiit pinnat voidaan myös vuorata käyttöolosuhteisiin kulloinkin soveltuvalla kestomuovilla. Usein käytettyjä vuorausmateriaaleja ovat mm. PEH, PP, PVC, PVDF, ECTFE ja FEP.

Pinnoitukset

Lujitemuovi- ja lasihiutalepinnoitukset ovat taloudellinen ratkaisu halvempien perusmateriaalien korroosionkestävyyden parantamiseksi. Pinnoituskohteita ovat mm. altaat, säiliöt ja laitteet, joiden rakennemateriaali on esim. betonia, terästä tai kumioitua terästä.

Korroosionkestävät PORTNER lujitemuoviritilät

Käyttökohteet:

- Hoitotasot

- Kulkusillat

- Portaat

- Lattiakanaalit ja kaksoislattiat

- Sihdit isojen partikkelien erottamiseksi

Turn key

Pipe systems and equipment

Our company has the experience, skill and capacity to deliver and install equipment made of GRP, for example:

• pipe systems

• tanks

• flues and channels

• absorbers

• hoods

Surfaces of pipes or equipment which are exposed for chemicals can be lined with thermoplastic suitable in each case for the operational conditions. Linings that are often used are PEH, PP, PVC, PVDF, ECTFE and FEP. GRP and Flake glass coating are solutions for improving the corrosion resistance of basic materials. Products suitable for coating include such things as pools, tanks etc. the structural material of which can be concrete steel or rubber-lined steel. Our company can assist with, among other things, the choosing materials, the designing of equipment to be supplied and the evaluating the condition of existing equipment. Please contact us for more information and to receive an individual offer that suits your organizations needs.

Yrityksen tarina

Oy Sul-Mu Ab perustettiin vuonna 1925. Alussa yhtiö valmisti tulen- ja korroosionkestäviä muurauksia ja laasteja. Lujitemuovituotanto alkoi 50-luvun lopussa. Kovan tuotekehitystyön ja pioneerihengen ansiosta Sulmu kehittyi nopeasti yhdeksi alansa johtavista yrityksistä. Tuotantoon kuuluivat lujitemuovista valmistetut putket, säiliöt, savupiiput ja -kaasupesurit, huuvat jne. Yhtiön toiminnassa myös asennuspalvelulla oli merkittävä osuus. Vuodesta 1985 vuoteen 1995 Sulmu oli suurten suomalaisten teollisuuskonsernien (Neste Oy ja Oy Wiik & Höglund Ab) omistuksessa. Toimitimme asennettuina erityisen suuria ja haasteellisia projekteja niin ulkomaille kuin kotimaahan. Samalla seuranta- ja hallintajärjestelmämme kehittyivät edelleen. Vuoden 1996 alusta lähtien toimimme jälleen yksityisomistuksessa entistäkin kokeneempina, tehokkaampina ja joustavampina.

Sulmu Oy, Helsinki
Sulmu Oy, Helsinki
Sulmu Oy, Helsinki
Sulmu Oy, Helsinki
Sulmu Oy, Helsinki
Tuotemerkit
PORTNER

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Sulmu Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.