Stokvis Tapes Oy, Vihti
Stokvis Tapes Oy, Vihti
Stokvis Tapes Oy
Stokvis Tapes Oy
Y-tunnus:
0415224-7

Tehokkaat ratkaisut

Stokvis Tapes Oy valmistaa ja markkinoi korkealaatuiset tekniset teipit, teollisuuden tiivisteet ja tiivisteratkaisut. Tuotteitamme ovat mm. erikoisteipit, metalliteipit, vaahtoteipit, pakkausteipit, suojausteipit. Jatkojalostamme raaka-aineita laminoimalla, stanssaamalla ja leikkaamalla. Saamme ideasi toimimaan: Räätälöimme helposti kiinnitettävät materiaalit erikoismitoissa, erikoisvahvuuksilla, oikeaan käyttötarkoitukseen oikean kokoisena ja muotoisena, jopa 20.000 m rullapituuksissa.

Valikoimamme käsittää yli 3500 eri itseliimautuvaa tuotetta, joista valita. Laatu pohjautuu ISO 9001-laatujärjestelmään.

Ota yhteyttä!

Rakentaminen ja rakennusteollisuus

Stokvis Tapesilla täydellinen tuotevalikoima Sinulle valmistitpa lasia, ovia, ikkunoita, kupoleita, profiileja, eristemateriaaleja, ilmastointilaitteita tai mitä tahansa rakentamisessa tarvittavaa materiaalia. Erikoisteippejä myös alhaisiin lämpötiloihin on tarjolla.

Jälleenmyyjät

Työskentelemme tiiviisti yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa jaellaksemme tuotteemme loppukäyttäjille. Meillä on laaja valikoima tuotteita jotka jalostavat jälleenmyyjämme olemassa olevaa tuotevalikoimaa ja siten mahdollistavat heille laajemman valikoiman tarjoamisen asiakkailleen.

Metalliteollisuus

Stokvis Tapesilla on laaja valikoima tuotteita metallin valmistajille ja jalostajille. Käytä teippejä korvaamaan niittejä, ruuveja ja pultteja, nestemäisiä tiivistysaineita ja paranna samalla tuotteittesi värinä ja eristysominaisuuksia. Teippejä voidaan käyttää liittämään metallikalvoja, suojaamaan materiaalejasi tuontannon ja kuljetuksen tai tilapäisesti peittämään tuotteesi maalauksen, pulverimaalauksen tai plasma prosessin aikana.

Telekom-teollisuus

Stokvis Tapes on iso osatoimittaja maailman johtaville matkapuhelinvalmistajille. Me kehitämme ja valmistamme itseliimautuvia osia ja aplikaatiojärjestelmiä telekomteollisuudelle.

Paperi- ja graafinen teollisuus

Stokvis Tapes tarjoaa laajan valikoiman yksi- ja kaksipuolisia liitosteippejä joita käytetään paperi-, folio-, kalvo-, paino- ja jalostusteollisuudessa vähentämään seisokkiaikoja, lisäämään tuottavuutta ja tehokkuutta.

Sähkö- ja elektroniikkateollisuus

Elektroniikan komponentista elektronisiin moottoreihin, Stokvis Tapesilla on tarvitsemasi teipit. Tuotteemme, jotka täyttävät UL-spesifikaatiot ja muut standardit, ovat valmistettuja erityisesti sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

Muovit ja muoviteollisuus

Stokvis Tapes auttaa ratkaisemaan haasteesi muovin tuotannossa ja muovaamisessa kun muovia käytetään yhdessä toisten materiaalien kuten lasin, metallin tai puun kanssa. Stokvis Tapesilla on laaja valikoima teippejä kaiken tyyppisille muoveille.

Autoteollisuus

Eurooppalainen ryhmämme autoinsinöörejä ovat sitoutuneet ratkaisemaan liittämis-, suojaamis-, äänenvaimennus-, peittämis- ja tiivistämishaasteesi.

Lääkintäteollisuus

Stokvis Tapes kehittää ja tuottaa itseliimautuvia teippiratkaisuja seuraavilla alueilla: haavanhoito, kirurgiset teipit, inkontinenssin hoito sekä lääketieteellisen laitteet.

Ilmailuteollisuus

Löydät tuotteita ja ratkaisuja yleisimpiin ja teknisesti vaativiin ilmailuteollisuuden käyttökohteisiin.

Stokvis Tapes Oy, Vihti
Stokvis Tapes Oy, Vihti
Stokvis Tapes Oy, Vihti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.