Star-Asfaltti Oy on Uudellamaalla toimiva asfaltointiliike, joka on suunniteltu palvelemaan isännöitsijätoimistoja, taloyhtiöitä, sekä yksityisiä pientalorakentajia heidän asfaltointitarpeissaan.

Asiakkaitamme ovat myös kunnat, kaupungit, teollisuuskiinteistöt, maanrakennusurakoitsijat sekä talonrakennus- ja viherrakennusliikkeet.

Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja heillä on useiden vuosikymmenien työkokemus.

Heille kaikille on ominaista palvella asiakasta ammattitaitoisesti ja luotettavasti sekä ottaa jokaisessa työkohteessa huomioon asiakkaan toiveet sekä pihan erityispiirteet.

Soita ja kysy lisää!

Laatutakuu

Työkohteissa noudatamme asfalttinormeja PANK ry-2000 sekä voimassaolevia rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja. Suorittamillemme töille annamme normien mukaisen kahden vuoden takuun. Ota yhteyttä postitse, soita myyntiimme tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse, niin rakennamme kanssasi sinulle parhaan ratkaisun.

Kalustomme

Kalustomme soveltuu erinomaisesti niin pieniin kuin suuriinkin asfalttitöihin ja se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti piha-alueiden, käytävien, kevyenliikenteen väylien sekä ajoteiden asfaltoinneissa ja sillä pystyy ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa erinomaisesti täyttämään nykypäivän tiukat haasteet ja laatukriteerit asfalttialalla. Lisäksi palveluumme kuuluvat pihakiveykset, pihalaatoitukset, betonireunakiveykset, asfalttireunalistat, kivituhkaukset, vanhojen asfalttipihojen korjaaminen, vanhan asfaltin poistot ja poiskuljetukset uudelleenkierrätykseen, routivien asfalttialueiden korjaaminen/massanvaihtotyöt, sadevesijärjestelmien sekä niihin kuuluvien kaivojen ja viemäröintien rakentaminen sekä kiinteistöjen ulkopuoliset salaoijitustyöt.

Star-Asfaltti Oy, Helsinki
Star-Asfaltti Oy, Helsinki
Star-Asfaltti Oy, Helsinki
Star-Asfaltti Oy, Helsinki
Star-Asfaltti Oy, Helsinki