Spice & Aroma Finland, Kokkola
Spice & Aroma Finland, Kokkola
Spice & Aroma Finland
Hunajaa Kälviän Peitsolta
Y-tunnus:
2722087-1

Spice & Aroma Finland Ky on vuonna 1992 perustettu agentuuri- ja tukkukauppa.

Myymme tuotteitamme tukku- ja vähittäiskauppiaille, elintarviketeollisuudelle, suurkeittiöille, laitoksille, leipomoille, sekä verkkokauppamme kautta myös yksityisille kuluttajille.

Pääasialliset myyntituotteemme ovat aromiaineet, elintarvikeväriaineet sekä marja- ja hedelmäjauheet. Verkkokauppamme kautta voit tehdä ostoksesi kätevästi, saaden tilauksen yön yli toimitettuna kirjepostina, suoraan kotiisi postiluukkuun tai postilaatikkoon. Kätevää!

Tutustu heti satojen eri aromien valikoimaamme!

Yrityksemme alkutaival

Yrityksemme on perustettu vuonna 1992 joten olemme palvelleet asiakkaitamme jo 24 vuotta. Toimintamme alkoi mausteiden -ja maustearomien "ovelta-ovelle myynnillä" suoraan kauppiaille. Vuonna 1994 lisäsimme myyntiin elintarvikevärit ja veimme ne kauppaan "todella" myymällä niitä. Vastaus osastoilla oli useasti "ei ne kuulu kauppaan, niitähän myyvät apteekit".

Meillä oli aina toistuva vastaus valmiina, "eikös elintarvikevärit kuulu jo nimensä perusteella elintarvikekauppaan". Niin tuotteet saivat pikkuhiljaa tilaa kauppojen hyllyllä ja ovat vahvasti edustettuna tänään vuonna 2016.

Koko toimintamme ajan tavoitteemme on ollut parhaat hyvälaatuiset ja turvalliset tuotteet kaikille asiakkaillemme. Mottomme on vanha sanonta; Vain paras on kyllin hyvää!

Spice & Aroma Finland, Kokkola
Spice & Aroma Finland, Kokkola
Spice & Aroma Finland, Kokkola
Spice & Aroma Finland, Kokkola