Sogeti Finland Oy, Espoo
Sogeti Finland Oy, Espoo
Sogeti Finland Oy
Sogeti Finland Oy
Y-tunnus:
2316307-2

IT-palvelut maailman huipulta

Sogeti on erikoistunut korkealuokkaisten IT-palvelujen toimittamiseen Suomen markkinoille. Keskitämme Suomessa palvelumme ohjelmistojen testaukseen, laadunvarmistukseen ja kyberturvallisuuteen. Autamme asiakkaitamme samaan aikaan sekä paikallisesti, että globaalisti; keskitymme suomalaisiin markkinoihin, mutta palvelemme asiakkaitamme heidän toimiessaan myös muissa maissa.

Suomessa palvelumme keskittyvät ohjelmistojen testaukseen ja laadunvarmistukseen, mutta maailmanlaajuisesti tarjoamme myös laadukkaat ja turvalliset IT-palvelut, joihin kuuluvat:

• IT-toimintojen hallinta

• IT-suunnittelu

• IT-ratkaisut

• IT-hallinto

Vahvuuksiamme ovat muun muassa vankka osaaminen, läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa, sertifioidut konsultit, asiakastyytyväisyyden mittaus ja huomioiminen läpi projektin sekä halumme panostaa pitkiin asiakassuhteisiin.

Lue lisää toiminnastamme sekä palveluistamme verkkosivuiltamme ja ota yhteyttä! Haluamme mahdollistaa yrityksellesi entistäkin valoisamman tulevaisuuden.

Löydät meidät jo 15 maasta

Vahvan paikallisosaamisen ja -palvelun tukipilarina meillä on laaja, globaali verkosto. Sogeti-konsernin pääkonttori on Pariisissa Ranskassa. Konsernilla on palveluksessaan yhteensä noin 26 000 konsulttia 15 maassa: Belgia, Espanja, Hollanti, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Luxemburg, Norja, Ranska, Saksa, Suomi, Sveitsi, Ruotsi, Tanska ja Yhdysvallat. Pohjoismaissa konsultteja on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa yhteensä yli 1 600. Sogeti-konsernin yhtiöt ovat Pariisin pörssissä listatun Capgemini SE:n kokonaan omistamia tytäryhtiöitä.

Sogeti Finland Oy, Espoo
Sogeti Finland Oy, Espoo
Tuotemerkit
HP, Oracle, Microsoft, IBM