murupolku logo/Tekstiilipalvelut/Tekstiilipalvelut Eura/Silkkipaino Satapaita Oy
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kaiken maailman vaatteet ja painatukset

Silkkipaino Satapaita Ay on Satakunnan Säkylässä, Iso-Vimman liikekeskuksessa toimiva yritys, joka on erikoistunut paitapainatuksiin. Käytössämme on uusi nykyaikainen silkkipainolaitteisto 8-värisellä automaattikarusellilla, jolla isotkin painatuserät voidaan painaa tasalaatuisesti, edullisesti ja nopeasti. Painamme muun muassa t-paitoja, huppareita, seurojen urheiluvaatteita, työvaatteita, kangaskasseja - lähes mitä tahansa! Meiltä saat vaatteet myös brodeerattuina. Silkkipaino Satapaita - uniikit tuotteet laatutyönä!

Silkkipaino Satapaita Oy, Eura
Silkkipaino Satapaita Oy, Eura
Tuotemerkit
American Apparel

Kokemuksia yrityksestä Silkkipaino Satapaita Oy

piilota/avaa sisältö
4.4
 / 5
(6)
Gustavo
05.08.2020
Tosi hyvä app
Hyvä kokemus, apin on tosi helppo ja intuitiivinen.

Seija
01.07.2020
kyyti hyvä, palautepakko ei
Kyyti oli hyvä, mutta palautepakko ei ollut minulle mieleen. Pakoksi ymmärsin, kun en päässyt tilaamaan uutta kyytiä (tein matkani kahdessa osassa, välillä piti poiketa hoitamaan asioita), vaan piti soittaa palvelukeskukseen. JyTaksi apps meni aina tilaan jossa se ilmoitti "olet jo perillä", enkä ulkona auringonpaisteessa nähnyt palautelinkkiä. Kotona sitten taas kokeilin taksin tilausta ja sitten näin palautelinkin. Kun olin antanut palautteen, niin sen jälkeen uuden taksin tilaus olisi onnistunut.

Kristian
30.06.2020
Hyvin toimii !
Auto tuli nopeasti,kuljettaja oli ystävällinen.Hienosti pelasi.Emme saaneet jytaksi appiin syötettyä pankkikortteja muuten ok.

Maria
13.06.2020
Turvallinen ja vaivaton tapa liikkua.
Taksit tulevat nopeasti. Palvelu on ystävällistä, kassit kannetaan ovelle ja autetaan. Uuder kuskit eivät tiedä osoitteita tai reittejä, mutta kuuntelevat asiakkaan ohjeita käyttävät reittikarttoja. Olen käyttänyt taksia useita vuosia. Palvelu on parantunut ja taksisovellus on selkeä. Puuttuu vain osoitteiden kopiointimahdollisuus.

Maija
05.03.2020
Paras taksiyhtiö jyväskylässä
Kuskit ovat aina todella mukavia ja taksit tulevat paikalle aina todella nopeasti.

Simo
05.03.2020
Kuljettaja toi autoon unohtamani puhelimen
Todella hyvää palvelua!