murupolku logo/Siivouspalvelut/Siivousliike Helsinki/Siivouspalvelu Aton Oy
Varaa aika
Varaa aika

Siivouspalvelu Aton Oy Helsingissä

Toimistosiivoukset ammattitaidolla Atonilta jo vuodesta 1983

Toimistosiivous on Aton Oy:n erikoisosaamista. Tehtävämme on ylläpitää siistejä ja puhtaita työympäristöjä. Toimiston siisteys vaikuttaa sekä yrityksen imagoon että työntekijöiden viihtyvyyteen. Siisti toimisto antaa yrityksestä asiakkaille siistin mielikuvan ja työntekijät viihtyvät työpaikalla paremmin, kun toimistosiivous on tehty huolellisesti. Toimistosiivous ei ainoastaan tuo puhtautta, vaan se myös raikastaa sisäilmaa, joka on elintärkeää työssä jaksamisen kannalta. Kasvata siis yrityksesi imagoa sekä työntekijöiden työtehoa Aton Oy:n siivouspalvelun avulla.

Kehittyneet tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta

Siivouspalvelumme laadun takaavat käyttämämme kehittyneet puhdistustuotteet sekä koulutettu henkilökuntamme. Käytämme toimistosiivouksessa alan parhaita tuotteita ja testaamme jatkuvasti uusia tuotteita parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta puhdistuspalvelumme olisi alansa huippuluokkaa.

Laadukas siivouspalvelu perustuu kokeneen henkilökunnan ja nykyaikaisten välineiden lisäksi laadunvalvontaan. Aton Oy:n siivouspalvelun laatua seurataan säännöllisesti. Olemme vastuullinen siivousliike ja otamme huomioon myös ympäristöseikat puhtaamman huomisen puolesta.

Sopimussiivous, ylläpitosiivous, suursiivous tarpeidesi mukaan!

Meiltä saat kaikki siivouspalvelut, mitä tarvitset toimitilojesi puhtauteen. Voit valita säännöllisen toimistosiivouksen lisäksi muun muassa suursiivouksen, joka voidaan toteuttaa tarpeidesi mukaan. Puhdistuspalvelumme räätälöidään asiakaskohtaisesti. Sopimuksessa voit itse valita, kuinka usein siivoukselle on tarvetta ja mitä toimenpiteitä siivouspalvelu sisältää. Toiveidesi mukaan räätälöity sopimussiivous voi sisältää esimerkiksi toimistosi ikkunoiden pesun, vaihtomattopalvelut tai lattioiden pesun ja vahauksen.

Meiltä saat kaiken, mitä toimistosiivoukselta toivot, valitse kumppaniksesi siivousliike Aton Oy.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksen tarina

Kun Aton Oy:n siivouspalvelu on valintasi, saat käyttöösi toimistosiivoukseen erikoistuneen pitkän linjan ammattilaisen. Toimistojen ja kiinteistöjen siivouspalvelu on ollut erikoisosaamistamme jo vuodesta 1983 lähtien. Ajan- ja tarpeenmukainen siivouskalustomme sekä ammattilaiskäyttöön suunnitellut siivousvälineet ja aineet varmistavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Aton Oy:n siivouspalvelu on tehokas pitkän kokemuksemme lisäksi, koska meillä on tarjota ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

Aton Oy:n siivouspalvelu takaa, että toimitilasi toivottavat sekä Sinut että vieraasi tervetulleeksi yritykseesi joka ikinen päivä. Tarjoamamme siivouspalvelu luo yritykseesi puhtaan ja raikkaan ilmapiirin, jossa Sinä ja asiakkaasi haluatte työskennellä. Laadukas siivouspalvelu perustuu paitsi osaamiseen ja oikeaan kalustoon, myös tarkkaan laadunvalvontaan. Siivouspalvelu on jatkuvan kehityksen alla, että olisimme paremmin ajan hengessä ja voisimme paremmin vastata asiakkaidemme toivomuksia.

Siivouspalvelu Aton Oy, Helsinki
Siivouspalvelu Aton Oy, Helsinki
Siivouspalvelu Aton Oy, Helsinki
Siivouspalvelu Aton Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.