murupolku logo/Järjestöt/Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt Helsinki/SHY - Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys Ry
SHY - Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys Ry
Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys-Finlands Svetstekniska Förening Ry
Y-tunnus:
0220063-9

SHY on ammatillinen järjestö, joka vaikuttaa hitsausalan kehitykseen ja tunnettuuteen sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Opastamme ja neuvomme verkostoitumaan alan eri tahojen kanssa, ja autamme teidät oikean tiedon äärelle.

Tänä päivänä tieto ja taito kehittyy ja muuttuu,tekniikat ja välineet muuttuvat, sekä laatujärjestelmiin ja standardeihin tulee muutoksia. Järjestämme ajankohtaisia koulutuksia täydentämään jo ammatillisia valmiuksianne. Konsultoimme niin yksitysiä ammatinharjoittajia kuin yrityksiäkin.

Parhaiten pysyt kaikesta ajankohtaisesta hitsausalan toiminnasta perillä liittymällä SHY: n jäseneksi. Voit jättää jäsenanomuksesi kotisivujemme kautta, tai soittamalla toimistoon. Jäsenille lähetämme ajankohtaista tietoa sähköpostitse ja toimitamme 6 kertaa vuodessa ilmestyvän Hitsaustekniikan lehden.

Liittymällä SHY:n jäseneksi pysyt ammattiosaamisessasi aina ajan hermoilla.

Muuta jäsentoimintaa SHY:ssä järjestävät paikallisosastot 13 eri paikkakunnalla.

Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys julkaisee ja myy myös alan kirjallisuutta, kuten oppikirjoja oppilaitoksiin. Tämän hetkiset painokset löydät sivuiltamme . Meiltä löytyy myös verkkokauppa.

Kun asiasi koskee mitä tahansa hitsausalan asiaa, voit olla yhteydessä meihin ja me neuvomme mielelämme teidät oikean tiedon äärelle.

SHY - Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys Ry, Helsinki
SHY - Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys Ry, Helsinki
SHY - Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys Ry, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä SHY - Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys Ry

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.