Kansainvälistä morsius- ja juhlapukuloistoa jokaiseen makuun kaikissa hintaluokissa.

VUODEN 2018 HÄÄPUKULIIKKEEKSI VALITTU Seremonia on morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike sekä edullinen pukuvuokraamo Helsingin keskustassa. Tarjoamme erinomaisen valikoiman laadukkaita morsiuspukuja ja juhla-asuja edullisesti sekä naisille että miehille.

Valikoimastamme löydät morsiuspuvut, iltapuvut, promootiopuvut, vanhojentanssipuvut, frakit, saketit, smokit sekä juhlapuvut. Myymälästämme löydät pukujen lisäksi runsaan valikoiman asusteita; hiuskoristeet, korut, laukut, hunnut ja alushameet. Teemme tarvittaessa myös pukujen korjaukset omassa ammattitaitoisessa ompelimossamme.

Viihtyisä liiketilamme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Kasarmitorilla, Pohjoisella Makasiinikadulla. Palvelemme asiakkaitamme aina ilman erillistä ajanvarausta mutta voit varata sovitusajan osoitteesta www.timma/seremonia

Morsiuspuvut

Unelmiesi morsiuspuvut löydät Seremonian kattavasta hääpukuvalikoimasta. Meidät tunnetaan upeiden, laadukkaiden ja tunnettujen kansainvälisten merkkien kuten Maggie Sottero, Victoria & Vincent, Rebecca Ingram, Sottero &Midgley, Lilly, Trés Chic, Bianco Evento ja Rembo Styling jälleenmyyjänä. Uutuutena meiltä löydät ainoana Suomessa Zuzu merkin boho morsiuspukuja.

Seremonia valittiin Suomen parhaaksi hääpukuliikkeeksi 2018 Nordic Bridal Groupin järjestämässä kilpailussa.

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee 25-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla, ja auttaa löytämään juuri sinulle sen oikean puvun ja siihen sopivat asusteet. Mikäli juuri oikeaa kokoa puvustasi ei ole myymälässämme valmiina, voimme sen tottakai sinulle tilata. Voimme myös tilata edustamistamme mallistoista sellaisia pukuja, joita meillä ei ole myymälässämme. Ja jotta pukusi saadaan istumaan täydellisesti, oma korkeatasoinen ompelimomme toteuttaa laadukkaasti kaikki muutos- sekä korjaustyöt. Muistathan, että toimitusajat vaihtelevat eri valmistajien välillä. Toimistusajat ovat noin 4-20 viikkoa riippuen puvun valmistajasta.

Miesten puvut

Runsaasta miesten pukujen valikoimastamme löydät laadukkaat puvut kaikkiin tilaisuuksiin. Meiltä voit hankkia juhlapukusi vaivattomasti, joko vuokraamalla tai ostamalla. Valikoimastamme löytyy frakit, saketit, smokit ja juhlapuvut sekä tietysti myös kaikki tyylikkääseen juhlapukeutumiseen tarvitsemasi asusteet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa sinua vuosien kokemuksella pukeutumaan juhlaasi juuri oikein.

Meidän valikoimastamme löydät esimerkiksi TUROn, Tailorin, Cavalieren ja Enzo Romanon puvut. Pukuja on saatavilla sekä normaalimitoituksella, että slim fit-mitoituksella. Smokkeja on saatavilla myös super slim fit-mitoituksella. Olet aina tervetullut sovitukseen juuri sinulle sopivimpaan aikaan ilman ajanvarausta, mutta voit myös tilata sovitusajan osoitteesta www.timma/seremonia.

Iltapuvut sekä promootiopuvut

Tule tutustumaan meidän upeaan iltapukuvalikoimaamme ja sovittamaan mieleistäsi pukua.

Myymme ja vuokraamme pukuja kansainvälisesti arvostetuilta iltapukuvalmistajilta kuten; Pronovias, Mark Lesley, Dynasty, Sonia Pena, True Bride.Vanhojentanssipukuja on todella runsas valikoima toinen toistaan upeimpia pukuja monelta eri valmistajalta. Samalla voit valita myös asuusi sopivat korut. Iltapukujen lisäksi saatavilla ovat myös maistereiden valkoiset sekä tohtoreiden mustat promootiopuvut.

Vanhojentanssipuvut

Lukion yksi kohokohdista on vanhojentanssit, jolloin sekä pojat että tytöt pääsevät pukeutumaan näyttäviin juhlapukuihin.

Pojat voivat valita asunsa erilaisista miesten juhlapuvuista: suosituin vaihtoehto on usein frakki, mutta smokki ja saketti ovat kaikki myös yhtä tyylikkäitä vaihtoehtoja vanhojentansseihin.

Vaikka tanssit tanssitaankin vasta helmikuussa niin pukujen vuokraus aloitetaan jo elokuun puolivälissä, heti koulujen alkaessa. Tervetuloa sovittamaan ja varaamaan pukusi hyvissä ajoin!

Tytöille myymme vanhojentanssipukuja. Valikoima on todella runsas. Hinnat alkaen 195 euroa.Valikoimissamme on leveähelmaisia tyllipukuja, tanssin pyörteissä liehuvia sifonkipukuja sekä säihkyviä paljetteja. Puvun voit tilata valitsemassasi värissä. Meiltä voit lisäksi valita myös asuusi sopivat vannealushameet ja korut.

Seremonia, Helsinki
Seremonia, Helsinki
Seremonia, Helsinki
Seremonia, Helsinki
Tuotemerkit
Donna Salado, Sottero Midgley, Rembo Styling, Zuzu, Rebeccca Ingram, Victoria & Vincent, Maggie Sottero, Lilly, Bianco Evento, Tres Chic, Pronovias, Mark Lesley, Tiffanys, True Bride, Turo Tailor, Tailor, Cavaliere, Enzo Romano

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
12:00-18:00
Avoinna vielä 3h 25min
Pe
12:00-18:00
La
10:00-15:00
Su
Suljettu
Ma
12:00-18:00
Ti
Suljettu
Ke
12:00-18:00
Koronatilanteen vuoksi tarkistathan nettisivuiltamme aukioloaikamme
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Seremonia

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.