Parisuhdeneuvonta

Parisuhdeneuvonnan avulla autetaan selviytymään erilaisista ristiriidoista ja ongelmatilanteista. Usein pari haluaa pohtia, onko vielä edellytyksiä suhteen jatkamiselle. Paria tavataan sekä yhdessä että erikseen. Istuntoja on yksilöllisesti viikon, kahden välein tai tilanteen mukaan tiiviimmin. Keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia.

Jos parisuhteenne on tilanteessa, jossa omat voimavarat ja keinot tuntuvat loppuvan kesken, kriisin selvittämiseen kannattaa hakea apua.

Solmuja parisuhteessa -neuvonnassa pyritään siihen, että molemmat voivat harkita rauhassa, mitä tahtovat parisuhteensa tulevaisuudelta.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on ammatillista asiakas- ja potilastyötä, joka perustuu keskusteluun, neuvontaan, tiedon antamiseen ja tukea antavaan ohjaukseen seksuaalisuuteen ja sen moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä yksilön eri elämänvaiheissa.

Seksuaaliterapia on matka omaan seksuaalisuuteen ja sen ymmärtämiseen, johon voi hakeutua mm. haluttomuus-, erektio-, orgasmi- ja kiihottumisvaikeuksien sekä parisuhdeongelmien vuoksi. Myös sukupuoli-identiteettiä koskevat kysymykset voidaan ratkaista.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Anja Syvänen

* Parisuhde- ja seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti

* Mindfulness-ohjaaja

* Voimaannuttavan valokuvauksen ohjaaja

Senetia, Turku
Senetia, Turku
Senetia, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite