Palveleva toimistotarvikkeiden ja ergonomiaratkaisujen verkkokauppa

Seinäjoen Toimistotukun verkkokauppa on avattu täysin uutena versiona tammikuussa 2020.

Verkkokaupan tuotevalikoima on kasvanut reiluun 14 000 artikkeliin ja voidaan puhua ansaitusti täyden palvelun Toimistotukusta.

Valikoimissa on perinteisten IT-, toimisto- ja taloustarvikkeiden lisäksi tosi kattava valikoima ergonomiatuotteita; sähkökäyttöisissä työpöydissä meillä on edustuksessa lähes koko saksalaisen Linakin laadukas sähköpöytämallisto erilaisiin toimisto- ja teollisuustarpeisiinkin.

Samoin toimistojen kalustamiseen liittyviä tuoteratkaisuja on satoja eri artikkeleita, kuten työtuolit, esitystaulut, ilmoitustaulut, lattia- ja pöytäseinäkeet yms.

Seinäjoen Toimistotukku palvelee ensisijaisesti yritys,-kunta,-valtioasiakkaita, mutta myös henkilöasiakkaita erityisesti ergonomia- ja sähköpöytätilauksiin liittyvissä

tarpeissa.

Seinäjoen Toimistotukku yrityksenä on perustettu vuonna 2004, alusta alkaen olemme pyrkineet palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Yrityksemme ei toimi pelkästään verkkokauppana vaan asiakkaat saavat palvelua ja tarjouksia vielä myös perinteisin kontaktitavoin.

Yrityksemme ei välttämättä ole Suomen halvin tavarantoimittaja, mutta pyrkimyksemme on olla hintatasoltaan turvallinen, asiakkaita hyvin ja joustavasti palveleva tukkuri, joka toimittaa rahtivapaita toimituksia riittävän nopeasti perille asiakkaille kaikkialle Suomeen.

Seinäjoen Toimistotukku, Seinäjoki
Seinäjoen Toimistotukku, Seinäjoki
Tuotemerkit
Sato, Meto, Blitz, Lumens, Linak, Logitech, 3M, Wow Pen Joy, Evoluent, Ergoslider, Xerox, Toshiba, Sharp, Ricoh, Panasonic, Oki, Samsung, Lexmark, Konica, Kyocera, Hewlett-Packard, Epson, Canon, Brother, Dymo

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Seinäjoen Toimistotukku

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.