murupolku logo/Kuljetuskalusto/Kontit Espoo/Scandic Container Oy

Scandic Container Oy Espoo - konttien myynti, vuokraus ja varustelu Suomessa ja maailmalla teollisuusyrityksille ja yksityisille

Uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus ja varustelu. Meiltä saat kontit kaikkialla kotimaassa sekä ympäri maailmaa kilpailukykyisin hinnoin.

Tutustu kontteihin kotisivuillamme!

Erikoistuminen

Palvelemme niin teollisuuden suuryrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita 18 vuoden kokemuksella. Meiltä saat kontit kaikkialla kotimaassa sekä ympäri maailmaa kilpailukykyisin hinnoin.

Tarjoamme mm. merikontit, varastokontit ja toimistokontit suuriin tai pieniin tarpeisiin avaimet käteen periaatteella. Teemme ja suunnittelemme kontteihin erilaisia varusteluja (esim. ongelmajätekontit, RA-varastot, sähköistykset, hyllyt jne.) juuri sinun tarpeidesi mukaan.

KONTTIEN MYYNTI

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua konttiasioissa kellon ympäri. Palvelemme henkilökohtaisesti niin yksityisiä kuin teollisuuden suuryrityksiäkin, yksittäisistä konttitoimituksista suuriin projekteihin.

Tuotevalikoimastamme löytyy uusia ja käytettyjä kontteja. Kontteja on useita eri tyyppisiä ja kokoisia, kysy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa asiakaspalvelustamme.

Teemme asiakastarpeiden perusteella myös erilaisia muutos- ja varustelutöitä kontteihin, esim. eristykset, sähköistykset, hyllyt ja lisäovet.

Voimme tarjota sinulle kontit suoraan varastopaikoistamme tai kuljettaa ne perille haluamaasi osoitteeseen minne vain Suomessa.

Myymme kontteja myös suoraan ulkomailta.

KONTTIEN VUOKRAUSTA

Meiltä voit myös vuokrata kontin, mikäli käyttötarpeesi on väliaikainen. Tavallisten konttien lisäksi vuokraamme myös erikoiskontteja (esim. eristekontti) ja tarpeidesi mukaisesti varusteltuja kontteja (esim. vaihtolavakiskotettu kontti).

Uudet kontit, Käytetyt kontit, Mini- ja varastokontit, Toimisto- ja saniteettikontit, Erikoiskontit

Voimme tarjota vuokrakontit suoraan varastopaikoistamme tai perille toimitettuna ympäri Suomen nopeallakin aikataululla.

KONTIT ULKOMAILLA

Voimme tarjota sinulle kontteja myös ulkomailla. Olemme toimittaneet asiakkaillemme kontteja mm. Skotlannissa, Kanadassa, Puolassa, Saksassa ja Brasiliassa.

Jos sinulla on projekti, jossa tarvitset kontteja ulkomailla tai olet tuomassa tavaroita Suomeen, niin voimme järjestää sinulle kontit kilpailukykyisin hinnoin lähes minne vain ympäri maailman.

Varastopaikat: Helsinki, Kotka, Hamina, Pori, Turku, Kokkola, Rauma, Tornio, Oulu ja Tampere

Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo
Scandic Container Oy, Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Scandic Container Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.