Huolto - Myynti- Koulutus ja Konsultointi

Olemme vuonna 1978 perustettu palo- ja työsuojelualan erikoisliike.

Toimipisteemme sijaitsee Mikkelissä.

Huolto: Sammutuskaluston tarkastukset ja huollot. Poistumisreittien sekä turvaopasteiden tarkastukset ja asennukset. Palopostien tarkastukset, huollot ja koeponnistukset.

Painelaitteiden määräaikaistarkastukset ja huollot. Co2-pullojen täyttö ja koeponnistus. Väestönsuojien tarkastukset ja huollot. Savunpoistojärjestelmien tarkastukset, pelastussuunnitelmat.

Olemme INSPECTA Oy:n ja TUKESin hyväksymä huoltoliike. Olemme A-tyypin ilmoitetun laitoksen valvonnassa oleva tarkastuspalvelu.

Koeponnistus: Co2-pullojen täyttö ja koeponnistus. Kuljetettavien painelaitteiden ja kaasupullojen määräaikaistarkastukset: saumattomat teräspullot, hitsatut teräspullot, saumattomat alumiiniseoskaasupullot, komposiittimateriaalista valmistetut kaasupullot. Sisältönä ilmakaasut.

Myynti: Sammutus- ja palokalusto, poistumisreitti- ja turvaopasteet, öljyntorjunta- ja ympäristönsuojelutuotteet, vss-varusteet sekä muut turvallisuustuotteet, henkilökohtaiset suojaimet, Blåkläderin työvaatteet ja Sievin jalkineet, EA-tuotteet. Co2-kaasupullot. SUOMI-Tikkaat ja telineet.

Koulutus ja konsultointi: Tuote-, alkusammutus- ja tulityökoulutusta sekä poistumisreittien merkitsemissuunnittelua.

Savon Sammutinhuolto Oy, Mikkeli
Savon Sammutinhuolto Oy, Mikkeli
Savon Sammutinhuolto Oy, Mikkeli
Tuotemerkit
Blåkläder, Sievi, Gloria, Tulivex

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu