murupolku logo/Suunnittelupalvelut/Ympäristösuunnittelu Lappeenranta/Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy
Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy, Lappeenranta
Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy, Lappeenranta
Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy
Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy
Y-tunnus:
0996717-0
Lähetä viesti
Lähetä viesti

SKVY OY on vesihuolto-, ympäristö- ja kunnallisteknistä suunnittelua sekä rakennuttamispalveluja tuottava insinööritoimisto

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy, tai lyhyemmin SKVY OY, tekee vesi-, yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelua. Yritys on perustettu vuonna 1995.

SKVY OY tarjoaa kokonaisvaltaisia suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita Savo-Karjalan alueella. Insinööritoimistomme huolehtii vesi- yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun lisäksi myös erilaisten rakennusprojektien kilpailuttamisesta, valvonnasta ja toteuttamisesta. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisen tavan hoitaa rakennusprojektit ja niihin liittyvät turvallisuusasiat.

Ympäristöpalvelumme mahdollistavat taloudellisen, helpon ja huolettoman tavan hoitaa yrityksesi ympäristöasioita. Me hoidamme ympäristöraportoinnit, lupahakemukset ja ympäristötilinpäätökset, joten voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Päätoimialamme ja palvelumme:

- vesihuolto (pohjavesien suojelusuunnitelmat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat ja verkostosuunnittelu)

- kunnallistekninen suunnittelu (katu-, tie-, viemäröinti- ja hulevesisuunnittelu)

- ympäristöpalvelut (ympäristölupahakemukset, pilantuneiden maa-alueiden kunnostus, rakennusjätteen kierrätys, MARA-hakemukset, urakoitsijasta riippumattomat kiinteistöjen haitta-ainetutkimukset ja asbestikartoitukset)

- kokonaisvaltaiset suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut, rakennusprojektien kilpailuttaminen, valvonta ja rakennuttaminen

- ympäristönäytteenotot, kaatopaikkakelpoisuusselvitykset, asbestikartoitukset, ympäristöraportoinnit, erilaiset lupahakemukset ja ympäristötilinpäätökset

SKVY mukana myös lähivesistöjen kunnostushankkeissa

Olemme mukana lähivesistöjen kunnostushankkeissa ja valuma-aluepäästöjen vähentämiseen tähtäävissä hankkeissa.

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy, Lappeenranta
Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy, Lappeenranta

Kokemuksia yrityksestä Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.