murupolku logo/Hautauspalvelut/Hautaustoimisto Pori/Satakunnan Hautaustoimisto Oy

Ajatuksella ja huolellisesti suunnitellut hautauksen järjestelyt auttavat osaltaan surutyössä ja jättävät kauniit muistot.

Surutilanteessa voitte ottaa suoraan yhteyden meihin. Voitte ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai tulla käymään toimistolla. Hautauspalvelumme toimii hienovaraisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti vainajaa kunnioittaen. Hautaustoimistossamme voidaan hoitaa tarvittaessa kaikki hautausjärjestelyt.

Hautauspalvelut

Otamme osaa menetykseesi.

Suru vie aikaa ja voimia. Surutyön ohella vainajan läheisillä on asioita hoidettavana. Käytännön järjestelyissä on helpotus saada apua ja tukea luotettavalta taholta. Hautauspalvelumme palvelee ja neuvoo poikkeuksetta vuoden jokaisena päivänä kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelussamme lähtökohtana on sekä vainajan tahto, toivomus, katsomus, siis vakaumus että toimiminen omaisten ehdoilla. Olemme sitoutuneet toimimaan Suomen Hautaustoimistojen Liiton eettisten ohjeiden mukaisesti, luottamuksellisesti ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen.

Hautauksen ennakkosopimus

Toiveen omien hautajaisten järjestelyistä voi ilmaista etukäteen hautaussopimuksella.

Surun kohdatessa on kuitenkin ryhdyttävä käytännön järjestelyihin, yleensä omaiset ovat kokeneet hyväksi aloittaa hautausjärjestelyt mahdollisimman nopeasti. Hyvin suunniteltu ja järjestelty hautaus auttaa osaltaan omaisia surutyössä, jättää kauniit muistot ja nostaa esiin toivon sekä jatkuvuuden näkökulman.

Voitte ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai tulla käymään toimistolla. Järjestelyt alkavat välittömästi.

Arkut ja uurnat

Laaja valikoima korkealaatuisia kotimaisia käsintehtyjä arkkuja ja uurnia.

Käytämme ainoastaan suomalaisia avainlipputuotteita.

Satakunnan Hautaustoimisto Oy, Pori
Satakunnan Hautaustoimisto Oy, Pori
Satakunnan Hautaustoimisto Oy, Pori
Satakunnan Hautaustoimisto Oy, Pori
Satakunnan Hautaustoimisto Oy, Pori

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.