Satagrafia tarjoaa Porin ja Satakunnan alueella mainosteippauksia ja muita mainosalan palveluja.

Olemme palvelleet markkinointikysymyksissä yrityksiä jo yli 25 vuoden ajan. Olemme tottuneet toimimaan teollisessa ja teknisessä toimintaympäristössä, joten tunnemme alan erityispiirteitä hyvin.

Tarjoamme monipuolista palvelukumppanuutta, yksittäisistä työsuoritteista aina kokonaisvaltaisiin palvelusopimuksiin. Meiltä saa kaikki palvelut saman katon alta, suunnittelusta toteutukseen ja aina asennustöihin asti avaimet käteen -periaatteella. Valttejamme ovat joustava ja nopea palvelu, kustannustehokkuus sekä aikataulussa pysyminen. Lisätietoa saat kotisivuiltamme!

Yrityksen tarina

Satagrafia on vuonna 1987 perustettu perheyritys joka alkuaikoina valmisti pääsääntöisesti teknisiä piirustuksia ja räjäytyskuvia mm. teollisuden tarpeisiin. Myös vapaankäden kuvitukset olivat merkittävä osa toimintaa. Teknisen alan tuntemus yhdistettynä taiteellisuuteen ja luovuuteen loivat erityispiirteitä toiminnalle.

Tietotekniikan kehittyessä, 90-luvun alkupuolella, alettiin sitä hyödyntää osana teknisten piirrosten toteuttamista sekä vahvemmin myös mainonnan toteuttamisen apuvälineenä.

90-luvun lopulla hankittiin ensimmäinen suurkuvatulostin sekä teippileikkuri, joilla pystyttiin toteuttamaan laajemmin mainonnan tarpeita. Samalla töiden painopiste siirtyi enemmän mainonnan ja markkinoinnin palveluiden tuottamiseen.

Toiminnan laajentuessa vanhat toimitilat jäivät liian pieneksi ja nykyisiin, toimintaa varten valmistuneeseen toimitilaan päästiin muuttamaan vuonna 2001. Myös silkkipaino- sekä muovilevytuotantoa kehitettiin ja muovilevyjen työstö sekä merkinnät ovat edelleen vahvoja toimialueita.

Tällä vuosituhannella ja varsinkin viime vuosina toiminta on suuntautunut aina vahvemmin tuotannollisiin töihin. Tuotantolaitteita sekä toimintaa on kehitetty koko ajan vastaamaan nykyajan tarpeita.

Satagrafia, Kokemäki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu