Kaikki saman katon alta

Olemme mainostuotannon palveluihin erikoistunut perheyritys. Toimipaikkamme ovat Porin Honkaluodossa sekä Korkeaojan kylässä, Kokemäellä. Palvelemme Porin ja koko Satakunnan alueella mainosteippauksia, opasteita, kylttejä, lasien kalvoja, valomainoksia, suurkuvatulosteita sekä monia muita mainostuotteita tehden. Meiltä saat tarvittaessa mainossuunnittelun. Toimintamme painottuu tänä päivänä kuitenkin yhä enemmän erilaisten pintojen teippauksiin sekä valmistavaan tuotantoon.

Lisätietoa saat kotisivuiltamme!

Yrityksen tarina

Satagrafia on vuonna 1987 perustettu perheyritys joka alkuaikoina valmisti pääsääntöisesti teknisiä piirustuksia ja räjäytyskuvia mm. teollisuden tarpeisiin. Myös vapaankäden kuvitukset olivat merkittävä osa toimintaa. Teknisen alan tuntemus yhdistettynä taiteellisuuteen ja luovuuteen loivat erityispiirteitä toiminnalle.

Tietotekniikan kehittyessä, 90-luvun alkupuolella, alettiin sitä hyödyntää osana teknisten piirrosten toteuttamista sekä vahvemmin myös mainonnan toteuttamisen apuvälineenä.

90-luvun lopulla hankittiin ensimmäinen suurkuvatulostin sekä teippileikkuri, joilla pystyttiin toteuttamaan laajemmin mainonnan tarpeita. Samalla töiden painopiste siirtyi enemmän mainonnan ja markkinoinnin palveluiden tuottamiseen.

Toiminnan laajentuessa vanhat toimitilat jäivät liian pieneksi ja nykyisiin, toimintaa varten valmistuneeseen toimitilaan päästiin muuttamaan vuonna 2001. Myös silkkipaino- sekä muovilevytuotantoa kehitettiin ja muovilevyjen työstö sekä merkinnät ovat edelleen vahvoja toimialueita.

Tällä vuosituhannella ja varsinkin viime vuosina toiminta on suuntautunut aina vahvemmin tuotannollisiin töihin. Tuotantolaitteita sekä toimintaa on kehitetty koko ajan vastaamaan nykyajan tarpeita.

Satagrafia, Kokemäki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.