Särkijärven Majat tarjoaa elämyksellisen majoitusmahdollisuuden tunnelmallisessa Muoniossa aivan vuoden ympäri. Tarjolla on viihtyisiä vuokramökkejä, erinomainen ravintola ja lukematon määrä erilaisia aktiviteetteja niin kesä- kuin talviaikaankin. Meille ovat tervetulleita yksityishenkilöt perheineen, kaveriporukat, yritykset, seurat ja yhteisöt.

Vuokraamme kahden hengen mökkejä, 6-8 hengen huoneistoja sekä rivitalohuoneistoja. Vieraile kotisivuillamme ja tutustu tarkemmin kattaviin ja kodikkaisiin majoitusmahdollisuuksiin.

Ryhmille tarjoamme tilauksesta maukasta maalaisruokaa Ravintola Apajan runsaasta noutopöydästä. Tilauksesta toimitamme myös ohjelmapalveluyrityksille ruokapalveluja. Pystymme huomioimaan ruoka-aineallergiat. Ruokapalveluissa hyödynnetään mahdollisimman pitkälle tilan tuotteita, kalaisan järven kaloja ja puhtaan luontomme antimia.

Kesäaktiviteetteihin lukeutuvat esimerkiksi kalastus; meiltä saat venevuokrauksen ja kalastusluvat. Myös patikointi läheisille tuntureille - Särkitunturi ja Juuvanrova - onnistuu. Tarjoamme kuljetuspalvelua Hetta-Pallas-vaellusvälille, kun majoitut meillä. Lisäksi lähimaasto on oivallista pyöräilylle ja opastetuille marjaretkille.

Talvisaikaan hiihtoladut kulkevat aivan vierestämme, pituutta niillä on 200-300 kilometriä. Moottorikelkkailu onnistuu myös, voit kelkkailla Särkijärven jäällä tai ajaa vaikka jäämerelle. Vuokraamme lisäksi lumikenkiä ja teemme pilkkiretkiä Luusujärvelle - makkaranpaiston kera, totta kai!

Tervetuloa!

Särkijärven Majat, Muonio