Taalintehtaalla sijaitseva Sanvatek VVS LVI Ab Oy tarjoaa ammattitaidolla LVI-työt, peltityöt ja metallityöt. Tarjoamamme LVI-palvelu yhdessä pelti- ja metallitöiden kanssa muodostaa hyvän kokonaisuuden, josta löytyy ratkaisuja moniin eri tarpeisiin. Olemme erikoistuneet etenkin uudisrakentamiseen ja saneeraukseen sekä erilaisiin lämpö-, vesi-, viemäri- ja ilmanvaihdon ratkaisuihin Kemiönsaarella.

Peltisepän palveluihimme kuuluu erilaiset rakennuspeltityöt kuten piipunpellitykset, piipunhatut, takan eduspellit ja peltilistat sekä muut erikoispeltityöt. Valmistamme myös metallista tuotteita asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Laadukkaita LVI-tuotteita löydät kätevästi omasta myymälästämme. Varastostamme löytyy muun muassa hanoja, hanojen varaosia, wc-istuimia, wc-varaosia, putkiosia, viemäriosia sekä ilmastointiosia. Tilaamme tuotteita myös lisää aina toiveiden mukaan. Lisäksi varastostamme löytyy myös peltejä, putkia, putkipalkkeja, kulmatankoja, pyörötankoja, ainesputkia ja lattatankoja.

Soita ja kysy lisää, tai käy sivuillamme!

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Sanvatek VVS LVI Ab Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.