Santasport Lapin Urheiluopisto, Rovaniemi
Santasport Lapin Urheiluopisto, Rovaniemi
Santasport Lapin Urheiluopisto
Rovaniemen Koulutuskuntayhtymä
Y-tunnus:
0973110-9

Ounasvaaran mahtavissa maisemissa sijaitseva Santasport Lapin Urheiluopisto on todellinen hyvän olon keidas. Santasport hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden parissa viihtyvät niin yksittäiset matkailijat, perheet kuin erikokoiset ryhmätkin. Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa upeat puitteet kaikenikäisille liikunnan harrastajille aloittelevista kuntoilijoista huippu-urheilijoihin.

Voi hyvin Santasportissa: liikuntaa,hyvinvointi- ja seikkailupalveluja sekä leirejä kaikenikäisille

Majoituspalvelumme vastaavat moniin tarpeisiin: Tyylikkäissä ja huippuvarustelluissa Lakituvat lomahuoneistoissa on mukava viettää leppoisaa lomaa. Lomahuoneistot sijaitsevat Ounasvaaran luonnonkauniilla huipulla, hiihtokeskuksen ja kylpylän välissä. Rovaniemen keskusta palveluineen on vain kävelymatkan (2,5 km) päässä. Hotellitasoiset Sporthotel-huoneet sijaitsevat Lapin Urheiluopiston päärakennuksen yhteydessä.

Meiltä löydät palveluita koko perheen vapaa-ajan aktiviteeteista yrityksille suunnattuihin koulutus- ja kokouspalveluihin. Santasportissa on tilat kaikkeen sisä- ja ulkoliikuntaan sekä testauspalvelut niin peruskuntoilijan kuin huippu-urheilijankin tarpeisiin.Jalkapallokenttä,allasosasto,sisäpelikentät palloilulajeihin, Lappi Areenan kansainväliset mitat täyttävä jäähalli sekä jo syksyllä avattava ensilumen latu tarjoavat erinomaiset harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet yhdessä pihapiirissä

Keilahalli sekä viihtyisä saunakabinetti tarjoavat rentoa yhdessäoloa erilaisille ryhmille. Lappset Funpark sisäliikuntapuiston liukumäet, kiipeilytelineet, volttikone, pallopelit sekä trampoliini takaavat myös lasten viihtymisen ja leikin riemun. Santasport-palvelut sopivat erinomaisesti koulujen, urheiluseurojen, järjestöjen, seurakuntien ja työyhteisöjen liikunnalllisten aktiviteettien järjestämiseen.

Santasport Lapin Urheiluopisto (engl. Santasport Institute) kouluttaa monipuolisia liikunta-alan ammattilaisia. Lapin Urheiluopiston liikuntaneuvojien ja tanssijoiden tutkintoihin haetaan yhteishaussa. Lisäksi Lapin Urheiluopisto järjestää eri mittaisia täydennys- ja lisäkoulutuskursseja.

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu