murupolku logo/Harrastuspaikka/Kurssikeskus, leirikeskus Juupajoki/Sammalniemen Loma- ja Kurssikeskus
Sammalniemen Loma- ja Kurssikeskus
Lasten Tuki r.y., ruotsiksi Barnens Stöd r.f.
Y-tunnus:
0202494-6

Hyvät marjamättäät, maistuvat sienet ja lämpimät Petääjärven aallot odottavat sinua!

Tule kokemaan luonto ja kauniit maisemat Sammalniemeen. Sammalniemen leiri- ja kurssikeskus Juupajoella tarjoaa viihtyisän kokous-, kurssi- ja juhlapaikan luonnonkauniin Petääjärven rannalla.

Sammalniemi on rauhallinen leiri- ja kurssikeskus Juupajoella kaukana kaupunkien kiireestä ja hulinasta, 65 km päässä Tampereelta. Sen monipuoliset ja luonnonläheiset puitteet tarjoavat tunnelmallisen pitopaikan kokouksille, kursseille, leireille, retkille sekä erilaisille virkistys- tai ulkoilmatapahtumille ympäri vuoden. Olet sitten järjestämässä viikon kestävää lasten leiriä tai viikonlopun mittaista kurssia tai mitä tahansa siltä väliltä Sammalniemestä löytyvät puitteet ryhmäsi tarpeisiin.

Sammalniemen leirikeskuksen rakentaminen alkoi 60-luvun alussa. Alkuperäinen rantasauna valmistui 1966 ja päärakennus 1969. Läpi 70-90 -lukujen Sammalniemeä on kehitetty edelleen. Tällä hetkellä sen rauhallisen mäntymetsän keskeltä löytyy myös mm. toiminnallinen Lastentalo, motellitasoinen Rantarinne, savusauna ja mökkejä.

Sammalniemen Loma- ja Kurssikeskus, Juupajoki