murupolku logo/Sähkötyöt/Sähkötyöt Rusko/Sähköasennus Tammisto Oy
Sähköasennus Tammisto Oy
Sähköasennus Tammisto Oy
Y-tunnus:
1992408-6

Sähköasennukset ja -remontit omakotitaloista teollisuushalleihin Turun seudulla!

Sähköasennus Tammisto Oy toteuttaa sähköurakoinnit ja sähköasennuspalvelut pitkällä kokemuksella ja osaavin ottein. Toiminta-alueemme on Turku ja sen ympäristökunnat. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, yritykset, kunnat ja seurakunnat.

Toteutamme yksityisten asiakkaittemme sähkötyöt avaimet käteen -periaatteella joko tunti- tai urakkasopimuksella kohteesta riippuen. Suunnittelemme, hankimme tarvikkeet ja teemme sähkötyöt ammattitaidolla.

Yritys- ja yhteisökohteissa meillä on laaja kokemus erilaisten tuotantotilojen, toimistojen ja kauppatilojen sähköasennuksista sekä muutostöistä. Olipa tarpeenasi yksittäinen sähköasennus tai kattava sähköurakointi, sähköasentajamme tekevät kaikki sähkötyöt onnistunein lopputuloksin!

Olemme kokenut tekijä maatalouden sähkötöiden parissa. Maatalousrakennukset, kanalasta kuivuriin, ovat meillä tuttuja kohteita ja suuri osa asiakaskunnastamme koostuukin juuri tältä toimialalta.

Huolellinen sähkösuunnitelma on jokaisen sähköistystyön perusta, ja oikein toteutettu sähkösuunnittelu on lähtökohta kestävälle ja turvalliselle rakentamiselle. Asiakkaan toiveet otetaan aina huomioon. Pyrimme myös energiaystävälliseen suunnitteluun ja suosimmekin LED- sekä muita energiaystävällisiä tuotteita.

Meiltä saat ilmalämpöpumpun kotiin kuljetettuna ja täysin asennettuna, annamme myös käytönopastuksen ja neuvomme kohteeseen parhaiten toimivan ratkaisun. Halutessasi voit tilata myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle erillisen suojakotelon (valinnainen), jolla suojataan ulkoyksikköä.

Olemme sähköurakoitsijaliiton jäsenyritys ja yrityksemme työllistää tällä hetkellä kuusi vakinaista työntekijää. Meiltä saat täyden palvelun sähköurakointia. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Toteutamme myös valokuitu- ja tietoverkkoasennuksia sekä antenniasennuksia.

Olemme Tukes:n hyväksymä kylmälaite- ja sähköurakointiliike sekä SETI:n hyväksymä antenni- ja tietoverkkourakoitsija.

Soita ja kysy ratkaisua omaan tarpeeseesi!

Sähköasennus Tammisto Oy, Rusko
Sähköasennus Tammisto Oy, Rusko
Sähköasennus Tammisto Oy, Rusko

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
07:00-18:00
Avoinna vielä 2h 6min
Ke
07:00-18:00
To
07:00-18:00
Pe
07:00-18:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-18:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.