Sähkö-Pusa Oy, Lahti
Sähkö-Pusa Oy, Lahti
Sähkö-Pusa Oy
Sähkö-Pusa Oy
Y-tunnus:
1748166-4

Pimenikö kodissa, paloiko sulake? Tarvitsetko lisäpistorasioita tai vanhan sähköjärjestelmän päivittämistä tähän päivään?

Sähkö-Pusa ei epäröi hetkeäkään, kun saamme sinulta soiton sähköviasta. Olemme jokaisen yksityis- ja yritysasiakkaan asialla erilaisissa sähkösaneeraustehtävissä. Meistä saat apua vaativiin urakoihin siinä missä vaikka lampun vaihtoonkin!

Teollisuuden sähköasennukset sekä kunnossapidot Päijät-Hämeen alueella ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa.

Sähkötyöt yksityisille ja yrityksille

Sähkösaneeraukset ovat Sähkö-Pusan ominta osaamista! Teemme kirjaimellisesti kaikki sähkötyöt, joita kotiisi tarvitset. Korjaamme huonokuntoiset liitännät ja johdot, asennamme uudet pistorasiat ja päivitämme vanhat järjestelmät uusiin, paremmin asukkaan tarpeita vastaaviin.

Yritysten sähköistä huolehdimme pitämällä yllä heidän sähkösuunnitelmiaan, tekemällä vanhojen purkutyöt ja uusien sähköjärjestelmien asennukset. Hoidamme kaiken kiinteistön sähköistykseen liittyvän, myös huollot ja kunnossapidot.

Tapahtuma- ja festivaalisähkö

Erikoisosaamistamme ovat tapahtuma- ja festivaalisähköjen toteutus. Liikumme koko Suomen alueella täyden varustuksen autollamme, josta saadaan kaikki tarvittava konserttien, urheilutapahtumien, messujen ym. sähköistyksiin. Räätälöimme sähkötyöt kunkin tilaisuuden mukaan, aina suunnittelusta toteutukseen.

Ei ole niin pientä tai suurta tapahtumaa, jossa emme haluaisi olla mukana. Otamme tottuneesti haltuun suuren luokan festarit siinä missä pienemmät puhetilaisuudet. Emme hyydy talvipakkasellakaan - tiukka ammattitaito ja laatulaitteet mahdollistavat ympärivuotisen palvelun.

Sähkö-Pusa Oy, Lahti
Sähkö-Pusa Oy, Lahti

Kokemuksia yrityksestä Sähkö-Pusa Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.